- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Водихме спор за изневярата
И аз не можах да разбера той в връзка ли е, или говори теоретично ако имаше ...?
Тва е тема от типа Трилър.. търпи промени постоянно.. кефи ме !....
Той сега си мисли, че всичко, което хвърчи, се яде, но като го поочука живота, бързо ще осъзнае кви са реалните измерения на нещата. Много дришльовци са минали по тоя добре утъпкан път и още много ще минат.![]()
Welcome to the Jungle...
С две думи - двоен стандарт.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Приемете го - винаго е било различно и винаги ще бъде.Да си ебал много жени винаги е било престижно , а да си спала с много мъже значи си курва.Докато има гадни курвички като вас и балъци , които ви се връзват , все ще има и тарикати като мен , които трябва да намажат от цялата работа
Всъщност ще е така докато не спреш да се влияеш от мнението на друг. Щото на теб т'ва някой умен ти го е подхвърлил и ти щото не можеш да измислиш нещо по-мъдро си се хванал за него.
Много е зле приятеля ти ... ама като му дойде акъла може и да се пооправи (дано)
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Поредния умник. Гадни курвички викаш? Ами тогава къде е престижа в това да си "тарикат" като чукаш гадни курвички? Много си умен и ти, направо пръщиш от ум.
Този спор е напълно безмислен и ще ти кажа защо. Защото според всеки мъж той би бил велик, ако е чукал 20. Но жената става отвратителна, ако е спала с 20 момчета. И ако мацката, която мъжа е харесал е спала с повече - бива заклеймена като курва и въобще не се занимават с нея. Ама мъжете са герои иначе .. Това е най-глупавото нещо за мен. Защото точно заради ей такива момчета като приятеля ти курвите са много. Съжалявам, че го казвам, но това момче е абсолютен боклук за мен.
Според мен приятелят ти говори такива простотии, защото говорите само на ТЕОРИЯ. След като не е обвързан и е девствен може и да е силен на думи, но ако попадне в дадената за пример ситуация, не би постъпил така. Това са си празни приказки. И аз мога да твърдя, че ако отида в Италия(примерно) ще опитам всичките им видове паста, ама няма как да знаем, след като не съм била в Италия, нали?! Чеше си езика човека, като си мисли, че това го прави голям мъжага!
Никой не иска да си пуска питомното, гонейки дивото.
Ако бяхте малко по-умни бих се занимавал да ви обясня в детайли , обаче ще трябва да се задоволите с по-повърхностното.Това , което казах , е самата истина.Ако не го виждате , или сте курви и не искате да си признаете , или сте тъпи и не го разбирате.Винаги е имало двойствен стандарт и винаги ще има - жените трябва да сте невинни , мили и добре изглеждащи , а не искащи тройки и разкрачени на по 15.Как очаквате от мен да възприемам някоя от вас сериозно , да не чукам по 3-4 на веднъж след като всяка от вас има извратени фантазии и илюзионни представи.Когато някой много по-умен от вас говори , по-добре е да го слушате.Искате да сте еманцепирани в обществото , обаче надавате вой до небето , ако мъжът до вас не е мотивиран да работи и го заклеймявате като безперспективен.Медалът има и друга страна обаче.Като искате 3ки и не знам си кво още , приемате факти , че всички жени без изключения , сте курви ( като степента зависи от това колко сте хубави и какво може да си позволите ) , а мъжете трябва да си правим гаргара с вас и да изкарваме пари в семейството.
SpiritInBlack, ти ли си мистериозния девствен ебач?![]()
![]()
Аа, момичета, не си кривете душата. Двоен стандарт винаги е имало и винаги ще има.
Първата ми асоциация, като чуя, че мъж е бил с 20 момичета/жени: "Хм, интересно би било да се пробва какво и дали е научил нещо."
Първата ми асоциация, като чуя, че момиче е било с 20 момчета: Ебати курвата.
Мда, факт. Съжалявам, че е така, но е така.
^Това е доста по-различно от "Тя няма право да изневерява, но аз - да".
Ти говориш за тоя момент с "ходенето". Жените по презумпция не трябва да ходят, ако нямат партньор. Ако имат, също. Мъжете е добре да "ходят", да са играчи и т.н. Според различните нива на духовност и морал (за мен) изневярата на мъж във връзка може да се смята за готино или за пошло. Аз съм от лагера на "моралистите". Не оспорвам, че има двоен стандарт. Ама е малко куцо ти да искаш да изневеряваш, а ако ти се случи на теб - о, ама как може.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Абе изневярата не е някакво ръгане в друга дупка, всичко е много по-емоционално ниво. Всичко опира до уважение към себе си и човека до теб. Това е като хората дето летят с колите, всеки може да натисне педала на газта до ламарината, но не всеки може да кара.
хаха, мост - вода - въже, можешли да му ги осигориш на твоето приятелче![]()