.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Подуване кожата на пениса ??

Здравейте. От два дена ми се е подула кожата на пениса. http://www.img4up.com/up2/1694442035039473.jpg (снимката съм я взел от друг форум но е апсолютно същото) Та на какво се дължи това? От какво може да се е появило помагайте ???? Много съм уплашен? До сега го нямах и след маструбиране ми се получи и после изчезна .... Мислих от какво може да е но не се досетих. И днес реших да пробвам да не би да е от това маструбиране и след това пак се появи. Моля помогнете ?
    Последно редактирано от stefanovV : 10-11-2012 на 20:07

Благодаря за бързия отговор. Надявам се да е от това ще видим следващият път. Ако пак е така ще пиша. Поздрави и пак мерси

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Dolan Виж мнението
    Като мастурбираш не трябва да оставяш сперма върху члена си. Ако всеки път го плакнеш би трябвало да е ОК, ама ако го бършиш с кърпички може да има проблеми. Най-добре е ако слагаш горчица върху кърпичките си, за да не дразниш кожата, когато го търкаш(нали за да се махне спермата). Горчицата е полезна за пениса, тъй като съдържа структурни белтъци. Просто го изчиствай по тези два начина всеки път и повече няма да имаш проблеми.

Потвърждавам мнението на Dolan, горчицата и аз съм я ползвал в няколко такива случая. Наистина помага.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Сърби ли?

Не нито сърби нито боли нищо. Изчезва си и при маструбиране се появява. След известно време изчезва. Поддържам си редовна хигиена но се появява ???

При меме пък е червено и сърби.От вчера е така и не беше по-добре като се събудих.
    ???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си