Преди месец се запознах със съседа си. И двамата се харесваме, не го крием един от друг, пишем си често във фейсбук, излизали сме 2 пъти, първият път само като приятели, но вторият нещата стигнаха по-далеч - целунахме се и от там нататък беше доста разгорещена среща. Тогава той ми каза, че го притеснява възрастта ми. Аз съм на 17, той на 22. Според мен не е чак толкова голяма разлика... Въпреки това продължава да ме търси, т.е да ми пише, защото избягва следваща среща, заради което си помислих, че не проявява чак толкова голям интрес към мен, реших да се отдръпна, но наистина всеки ден ме търси, което пък е знак за обратното. Мина ми през ума, че е възможно нарочно да протака нещата докато навърша 18 (след 5 месеца)...но аз не искам да чакам, защото си е истинско мъчение! Накрая говорих по-сериозно с него и той каза, че не е подходящ моментът заради семейни неща, но скоро всичко щяло да бъде ок. На въпроса с какво това пречи да го виждам ми каза: И двамата знаем какво ще стане ако се виждаме, няма да се сдържим. Мнения, съвети?