- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Дамските превръзки
Здравейте , знам , че има тема за менструацията , но нека тази да е само за превръзкиКакви ползвате , от кои сте доволни , от кои не сте
Кои предпочитате за училище и т.н ..
Колко такива теми вече има… А и плюс това тази е в грешен раздел.
Да такива теми има от 2008Доколкото видях :І Така , че .. и не знаех в кои раздел да го пусна .. така , че съжалявам ако е в грешен
![]()
аз използвам нощни, защото са по- големи![]()
иначе мама ги копува
Аз пък ползвам тампони. Не са ми удобни превръзките.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Мене само Оуейс ултра ми бяха удобни- нощните. Аз тампони не мога да търпя. По-комфортно ми е като е голяма![]()
Иначе от 4 месеца нямам цикъл и съм забравила усещането![]()
Използвам Оуейс ултра - нощни.
Дрън-дрън
^^същото
charismatica ти пък как така нямаш цикъл от 4 месеца? Издай тайната на твоя успех че просто понякога ми писва от тва нещо!
^^То нали знаете, че не е нормално ей така 4 месеца да не ти идва.
Може да е бременна.
А иначе можете да забавите цикъла колкото вие решите с противозачатъчни. И когато ги спрете ви идва. Но това е изключително вредно за целия ви организъм, а и така се пречиствате, не виждам защо искате да го спрете.
Дрън-дрън
Не ви препоръчвам да си спирате цикъла- гадно е, но по-добре да не си сбърквате организма![]()
Тайната на моя успех е, че ще ставам мама![]()
Честито мацка!!! Да ви е живо и здраво и много да ви радва!!!
по темата: превръзки само през ноща, или като съм си в нас ( ама през повечето време съм навън ). Неудобни са ми, спарват, пропускат понякога, миризма, абе не ги харесвам. С тампона си е чиста работа и е много по удобен, не се усеща, даже понякога забравям, че съм в цикъл.
Always ultra ползвам,тези normal с 4 капки,но понякога се налага вечер да слагам нощни ако ми се усили течението.
И аз не обичам тампоните .. а и съм чувала , че не се изчистваш добре с тях .. иначе бравоо , че ще си имаш бебенцееЧестито и дано да ти е живо и здраво
![]()
Хм... от скоро съм решила да ползвам редовно тампони. Аз си харесвам тези на OB мини. Макар че и Naturella нормал са окей.
От превръзки съм си патила много, почти всички са ми големи и спарващи. За мен е важно да са максимално тънки и колкото се може по-малки. От масово продаваните единствените, които харесвам са на Naturella. Иначе превръзките на TianDe с билки са невероятни и препоръчвам на всички да ги пробват!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Благодаря за пожеланията, момичета))
а пък вие сте късметлийки,че имате цикъл и нямате проблеми,аз имам някакъв проблем и не знам какъв е...сърби ме долу,ципи ми и от време-на време ми пари,знаете ли какво е това и какви мерки да предприема,скоро ще ходим на личен лекар за здравна карта и ако имам още този проблем...ще се наложи да кажа на личната лекарка...как да кажа на мама??? А утре ще взема бебешки сапун,може да ми мине,като се измия с него,знам ли...