.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    likeameowmeow Мега фен Аватара на Eos

Няколко въпроса за мазната коса :с

Може би, много от вас го имат този проблем с бързото омазняване на косата. Спрях да я мия често, използвам специални шампоани ( Милва - катран, четох по форумите, че "уж" помага; Катранен сапун; и всевъзможни маски с яйца,млека, лимони общо взето всичко каквото има в хладилника ) Спрях да ползвам силни шампоани, спрях да си слагам балсам.. .. но резултат нулев дори не използвам сешоар..
    На 17 години съм. Има ли нещо свързано с пубертета?? Не искам да я къпя през ден, но след като я изкъпя първият ден е нормална, но на следващия нямам обем, станала е на клечки..
    КАКВО ДА ПРАВЯ ;С

ппс: Мислех си за шампоан Syoss. И мнения за него, ако може

Syoss съм ползвала аз. Розов беше, ако не се лъжа. Но ме съмнява от него да спре да ти се омазнява косата.
    А сешоарът не я ли изсушава всъщност?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

likeameowmeow Мега фен Аватара на Eos
    ^ чела съм, че не е полезно, защото мастните жлези на косата стават по-активни..

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Слушай сега. Значи, взимаш си или бебешка пудра, или сух шампоан. Второто, естествено, е по-добрият вариант, но ако го ползваш през ден ще ти излезе солено да си купуваш, кажи-речи, през две седмици. Впръскваш в кораните на косата и разтриваш. Другото е просто ген или пубертет - няма кой знае какво да се направи по въпроса.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Напълно те разбирам. И моята коса преди се омязняваше бързо, и бях използвала какви ли не неща.. За мен решението е по-рядко миене на косата и хубав, скъп шампоан. Не мисля, че Сайъс ще ти помогне. В момента съм с Planter's и съм много доволна. Виж и тази статия за повече съвети: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...BE%D1%81%D0%B0
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Ако имаш възможност пробвай професионални продукти за коса.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не не не не не не си взимай катранения! Зле е, изпробвала съм го. Аз си купувам или хининовия, или този с хума.
    И не е само зарад пубертета. Аз съм пред пенсия и пак съм с мазна коса. Че и кожа.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си