.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D

ПУШИХ БИЛКОВ ТАМЯН.....

Хора знам че не е правилният раздел но ми трябва СПЕШНО бърз отговор на 13 съм и пуших билков тамян нямах представа че е тамян мислих си че е трева,но после ми казаха и добре че си дръпнах само 2 пъти и не задържах стана ми супер лошо виеше ми се свят все едно сънувах нямах представа къде се намирам,ох не мога да ви опиша кво беше супер гадно мисля че още ме държи в 1 часа пуших чувал съм супер гадни неща за тоя тамян и изобщо не исках да пробвам ама кво да напрая... Кажете ми може ли нещо да ми стане ?
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Има същия ефект на тревата, само че малко по-силен. Нищо няма да ти стане. Плюс това вече те е пуснало 100% и няма да те хване пак , не бой се
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D
    "малко" е меко казано има ли някви вреди от тия химически лайна... ?
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от yamaha436 Виж мнението
    Хора знам че не е правилният раздел
    такаа
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на Disasterpiece
    Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си