- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- ПРЪСКАМ СИ ДЕЗДОРАНТИ В НОСА
Това нормално ли е?От 2 години насам на ден свършвам един десдорант , има и дни в които два..и само си ги пръскам в носа и ми доставя страшно удоволствие...Моля ви , помогнете ми .. Ако някой е информиран да ми каже много ли е вредно и какви ефекти може да има ?
да..моля ви дайте някъв съвет как да спра :Х някои хора ми казаха , че това е по-зле даже от пушенето
Да, вредно е. Има си причина на повечето опаковки да пише "За външна употреба" . По-добре иди на доктор, това не е нормално.
Това го чувам от всеки..порсто исках да знам точно какви вредни вещества съдържа и какво става с организма ми
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Прочети на опаковката какво съдържа - всичко е вредно. Първо бегом при доктора, а след т'ва се отбий и до психиатрията. Там може да ти помогнат.
Абе вие друга работа нямате ли си, освен да измисляте някакви малоумни истории и да ги пускате в този форум ...
Призля ми.... т'ва е толко отвратително и не ти ли щипе, де да знам, върви на психиатър, тука през форума нема да се спреш
С тоя ацетон, като ти стане мозъка на каша. Ще разбереш кое му е вредното.![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
пишка нямаш ли да си играеш?
то густо, то пусто
Дездорантиии.. мездорантии... пръскам си ги в нусъъ.. мусъъ.....
Мда, допускам, че е възможно, хората имат всевъзможни странности. Ако това е истина психолога е единствения удачен избор. Той ще помогне да се открие и да се справи с причината за това поведение.
Възможно е да се друсаш и да си се пристрастил/а към някоя от съставките в дезодорантите. Може това да е въглеродния диоксид или нещо друго.
Последно редактирано от besso : 10-18-2012 на 07:04
Бе не че нещо, ма тва си е чист трол...
1во - няма начин да е почнала сега, всяко пристрастяване започва малко по-малко, т.е. го прави поне от няколко седмици.
2ро - каза, че изпръсква по 1-2 дезодоранта на ден, което едва ли не е невъзможно 1во, защото въобще няма как да ги побере там толкова дезодоранти и 2ро, че майка и ше види, че бързо и свършват дезодорантите и ще пита.
3то - дезодоранта е вреден и за носа и като е влязъл в носа ще стигне до много други места като очи, уста и оттам през цялото тяло.
4то - Следствие от по-горните - ще е умряла 10 пъти само докато пише темата.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Ох, спрете с малоумните ви измишльотини.
Банални сте вече.
Тая тема е по-тъпа от Понеделник бе
takecare77 мога да ти препоръчам много добър психолог, обади ми се: 0882/706/770