О, супер е сладко.
След време, ще плагиатствам и ще му направя такъв подарък, ужасно ми допадна.
Иначе аз снимки нямам. Но съм му правила доста неща самичка.
Изписах една тетрадка, с наши неща, с послание от мен за него, със снимки и още куп неща. В началото пишеше "Нашата история тепърва започва". На него супер много му беше допаднало това.
Обичам такива неща.
Ще следя темата, само ще се надявам да има напредък.
аз понеже съм маняк на тема подаръци и все имам хиляди идеи за изненади и тем подобни сега в един азбучник, когато измисля нещо го пиша и в зависимост с коя буква започва разказчето на тази буква го поставям не знам дали ще ме разберете след малко ще кача снимки има и доста залепени джунджурийки... капачка от спрайт на която пише 18 [нашето число] на една от страниците има пирон, на който е омотано листче, на което пише негова реплика.. абе изобщо все някакви шантави неща
това е само част от многобройните нещица в азбучника
преди му направих ръчно изработена картичка за св. Валентин от червен картон във формата на сърце с релефни сърчица залепени отгоре и много му хареса... правила съм му и оригами сърчице, на което от едната страна пише you, от другата me, а като го отвориш на по-малко сърчице пише WE... ех тези сърчица
принципно винаги опаковам подаръците сама, за да ги направя по мой вкус и винаги се получава нещо интересно, поне от моя гледна точка
Бях правила на един картонен лист A4 с изрязани от списания буквички и налепени под формата на кратко разказче.. толкова се мъчих да ги изрежа и залепя отдолу бях зашила с мъниста думичка и до нея сърчице.. мисля, че стана доста сполучливо, а и на него му хареса ^_^
п.с. снимка ще кача по-късно днес, защото в момента нямам