.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Една история

На 14 съм. Харесвам едно момиче от около една година. Опитах се да я опозная, до колкото беше възможно. Правех какво ли не за да прекарам повече време с нея. За първи път харесвам момиче толкова много. Преди една седмица най-сетне успях да намеря смелостта да й кажа, но тя отвърна, че "не ме чувства по същия начин". Въпреки всичко съм много упорит и се отказвам трудно и все още я харесвам. Вярвам, че може да се получи нещо между нас, та искам да ви попитам, смятате ли, че мога да направя нещо за да бъдем повече от приятели, да се откажа ли? Мисля постоянно за нея..

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Откажи се, щом не те харесва.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Откажи се.
    Вредиш единствено на себе си. А когато вече ти е казала, че не те възприема като повече от приятел - не ставай досаден, защото после ще се чудиш защо се е отдръпнала и не иска да общува с теб.

Съученичка ми е. Една година по-малка е. Вече от една седмица се опитвам да се откажа, но все не се получава..

Щом не те харесва, едва ли нещо ще се промени. Най-много да станеш прекалено досаден и да те избягва дори като приятел.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си