- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Превръзките ми пропускат
Превръзките ми пропускат в училище даже си нацапах панталона и трябваше да си ходя за да се преоблеча дайте съвени моля какви превръзки те ми пропускат острани сменям ги на 45 минути и слагм по дне една нощна от долу а отгоре някоя по дебела и пак пропуска острани там при крилцата помощ! а от тампоните ме засърбява малко
Момиче ако наистина през две превръзки все още пропуска изобщо не е нормално. Какви дамски превръзки използваш? Пробвала ли си с някакви други?
Сигурна ли си, че ги слагаш правилно? За да протича на 45 минути или не правиш нещо както трябва или получаваш егати кръвоизлива.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Иди на лекар, какви са тия кръвоизливи?!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Мацка не е нормално толкова обилно течение, иди на лекар!
Иначе пробвай някакви по дебели, на либрес май имаше едни по дебели, дето попиват повече.
След като ми дойде, поне 5 години ми беше така. Беше истински кошмар, когато бях на училище. Имаше едни доста дебели превръзки и се справях с тях. На лекар не съм ходила. Цикълът ми се регулира с времето, сега не ми се случват подобни изпълнения, но трябва да отбележа, че от както водя полов живот нося тампони и не съм се цапала. Иначе доста момичета имат този проблем. Не си първата, която го споделя...
И аз като билянова. Просто силна течение имаш. Ама на мен след пубертета ми се оправи. Иначе си купувай памучни, на мен най-добре те ми попиват. Ползвай удобно бельо и ги прикрепяй правилно.
Според мен проблема не е в силен кръвоизлив.. и на мен ми се случва като стоя накриво например.. да ми излезе от към крилцата или отзад.. да не говорим за през нощта..
Always се мега боклуците. Вземи си някакви по-дебели и по възможност нощни.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Купи си от онези обикновенните памучни превръзки нощни,хем са по-дълги хем памучните са по-дебели и попиват повече.
ЕЕ не и най- буклочивите превръзки да са .. 2 една върху друга и сменяне на 45 мин и да пропуска ... :х Бягай на лекар че ще ти изтече кръвта бе ... УСПЕХ