- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фитнес и напълняване ???
Здравейте искам да ви попитам един въпрос. Та ходя на фитнес от кажи-речи 2 седмици (4 пъти седмично по час-час и половина тренировката).
Като почнах да тренирам бях 50кг,днес се меря 53 :О :х... (последния уикенд попрекалих малко със нутелата и ядох чипс .. ама 3 килограма от това ?не ми се вярва ) Та програмата ми е за стягане на тялото ( повече клони към аеробика) ,а не за качване на маса..
Та на какво може да се дължи това и кога ще има ефект от тренировките?((
No woman will ever be truly satisfied because no man will ever have a chocolate penis that ejaculates money.
One day you will realize that you may have lost the diamond while looking for stones.
Щом я няма тръпката,майната му и на връзката!
Мъжете са като шоколада-сладки,приятни и обикновено се лепят първо за задните ти части
Take me by the tongue and I’ll know you,kiss til you’re drunk and I’ll show you..
Какво значение има цифрата на кантара? Или като се запознаваш с някого си казваш и килограмите?
Гледай си тялото, следи за напредък със сантиметъра, а не с кантара, бъди постоянна и резултати ще има. Е, ако се тъпчеш с шоколад, чипсове и подобни боклуци, може и да няма.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
От тренировката самите мускули тежат повече ! Спокойно.... не мисля, че си качила !
М, да. Точно тва и аз щях да кажа. Мускула тежи повече от мазнините. Ти може да сваляш мазнини, но помпаш мускулатурата. Ако я храниш и правилно с протеини, логично е да се качи.
Продължавай в същият дух, но не яж на един де и нутела и чипс и дюнер и сладоледи...
Да, абсолютно на място се изказвате. Момичето тренира от 2 седмици и вече се е "напомпала" и е качила 3 кила мускулна маса, с аеробика, забележете. Абе, вие чувате ли се, то така става... Най-вероятно е задържана вода, още повече ако скоро трябва да ти дойде.
За две седмици и 5кг може да се качи и 5кг може да се свали. Всеки организъм е различен. Няма как да гадаем за състоянието и, просто изказваме възможности.
По-скоро е това, мда. Ако искаш да отслабнеш и най-вече да си здрава - чипса няма да е лошо напълно да го спреш. Шоколад може да хапваш от време на време, но чипса не стига, че е мазен ами и солен.
За колко време ще видиш резултат от тренировките - не знам. Аз така и не успях да постигна резултат с фитнес, тази година се записах на кик бокс и плуване и нещата просто не може да се сравняват според мен.. е и с фитнеса се постигат резултати, просто аз не успях![]()
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.