.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

Повече от фен Аватара на kilers

Ниско самочувствие

Здрасти ,
    имам ниско самочувствие , от какво е породено не знам . Миналата година се преместих в ново у-ще и не познавах никой от класа , не съм направил и кой знае какви силни приятелски отношения . Имам познати , но истински приятели не . Ако някой може да каже начин да си повдигна самочувствието ще съм му благодарен

П.С. 15 г - момче

Повече от фен Аватара на antineutral
    Трудно се променя това, дето ти е заложено в характер Обърни внимание на това теб кое ти е интересно, някои хора просто не са създадени за близки приятелства. Има и такива, които предпочитат просто познанства или пък просто са по-саможиви. Няма някаква универсална рецепта за самочувствие - повечето неща се изглаждат с опитване Облечи се различно, посети или участвай в нещо ново(или пък старо но любимо), виж резултатите, направи си изводи, и така, докато не се почувстваш в по-твои води

Голям фен Аватара на Leticcia
    Аз също имам ниско самочувствие...Когато някой ме заговори се изчервявам, като домат пред избухване трябва да поработиш върху себе си ( не говоря за външния вид )
    По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...

Ниското самочувствие може да е предизвикано от много причини. Хубаво е да разбереш защо го има. Дали си срамежлив по характер, срамуваш се от нещо или си се изложил с някакво действие? Ще е добре ако знаеш причината.
    Той като не знам детайли за проблема, ще ти предложа едно елементарно решение. Може да е много ефективно, ако се стараеш и събереш малко опит.
    Бъди реалист! Лесно е! Обективно оцени с какво другите са повече от теб! Въобще има ли такова нещо? Значително ли е?
    Ако няма - Какъв е проблемът?
    Ако има, но е незначително - пренебрегваш го и продължаваш напред.
    Ако има и е голямо - пробвай се да го промениш към по-добро.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си