.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 107 от общо 107
    Пич, аз правя компромиси със себе си, естествено!

Не казвам, че ме е ГНУС от член. От измит член на приятен човек няма как да ме е гнус.
    Просто ми липсва оная истинска любов и истинска тръпка - само веднъж се е случвало, когато с много голямо желание и себераздаване правих доста неща. Тогава мотивите ми бяха не само "да направя кеф на момчето", но и защото исках, всичко беше някак страстно, с жар, с любов. С мотивация правех нещата, а не защото "трябва". Нямаше такава дума "компромис". Не ставаше дума за "компромис" изобщо. Не знам как да го обясня :3

Любов да има.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Не знам как да го обясня :3
    Няма нужда.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на stambelan
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    бахти проблема направихте... чудо голямо, като някой не ще да лиже... има и много момичета, които не искат да правят свирки нали... всеки си има собствени причини
    Едва ли има момче, което не обича да му правят свирка.... Докато аз примерно не обичам да ме лижат и в пъти повече предпочитам момче, което няма всеки път да се опитва да прави нещо, а аз да си стоя и да си мисля "аре бе.. качи се горе да продължим по същество"
    Има участник с точните килограми.
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от stambelan Виж мнението
    Май си доста ограничен. Има разлика между не харесвам и обичам. Едното е липса на интерес, другото на желание. И кое по-точно трябва да харесвам на некачествената свирка ?
    Мразя и презервативите. Заради това, трябва ли да си ударя още една ?
    Според мен трябва да си благодарен, че момичето се е навило да ти духа спаружения член и ако не го прави добре да я научиш, щото не всички жени го лапат на лягане и на ставане.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Голям фен Аватара на stambelan
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Според мен трябва да си благодарен, че момичето се е навило да ти духа спаружения член и ако не го прави добре да я научиш, щото не всички жени го лапат на лягане и на ставане.
    Мисъл стъклено прозрачна имаш в кръглата глава.
    Която трябваше я бях научил, това не е детска градина да учиш всяко "дете". А ти вземи си лягай по-често с момичета за да разбереш, аджеба ще яде ли Асан баница или ще му яде главата.
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от stambelan Виж мнението
    Мисъл стъклено прозрачна имаш в кръглата глава.
    Която трябваше я бях научил, това не е детска градина да учиш всяко "дете". А ти вземи си лягай по-често с момичета за да разбереш, аджеба ще яде ли Асан баница или ще му яде главата.
    оставам с впечатлението, че си егоист.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Повече от фен Аватара на Foxa^
    [QUOTE=magita;10470616]
    Цитирай Първоначално написано от magita Виж мнението

Щрудела много се противоречи в тая тема или поне на мен така ми се струва.
    Щрудла е още цепаче и не знае за кво става въпрос , за тва си противоречи , щото не знае кво иска lol

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си