- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- после що съм бил расист...
принципно нямам нищо против никой,това и българин да го направи си е унизително:/
но защо пък вечно тези,преди месец-два снимки на гробищата,сега и това..
You're everything I thought you never were
And nothing like I thought you could've been
But still you live inside of me
So tell me how is that
♥
Дървета и въжета достатъчно, остава само да ги закачим да си повисят.
Welcome to the Jungle...
ще цитирам от фб страницата "Съпротива", напълно заставам зад мнението им:
"Отново "патриотите" се надигат срещу жалка ученическа шега - тийнейджъри се снимат с портрети на светли български личности. "Как да няма расизъм?" ни питат "националистите". Прави са - как да няма расизъм, като е модерно да си расист и да мразиш хората заради цвета на кожата, произхода и културата им.
Кой го прави модерно? Пичовете, които разпознават Азис и Златка, но не знаят кои са хората на п
ортретите, виновни ли са, че политиката на страната им за последните 20-на години е такава? Виновни ли са, че концерти на Джена или Слави Трифонов събират повече хора за една вечер, отколкото всичките чествания на велики българи през тия години? Колко цветя са оставили на паметниците на тия хора? Колко техни разкази, стихове и книги са прочели?
Възмутително е, разбира се, да се гавриш публично с българската история. По-възмутително е обаче, да се пишеш патриот и да продължаваш да зяпаш Биг Брадър, да приемаш омразата като мода и да кършиш гюбеци по чалгите, щото има много яки пу**и там."
В крайна сметка кога ще ги палим ? Купил съм си кибрит със сини клечки и туба А95.
n00bs
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
То оправихме цялата държава, всичко вече е перфектно дай ся да отделяме внимание на цигани, биячи и корици на тетрадки![]()
Тия мангали са от Добрич, 11а клас учат в Автотранспорта...
http://www.moreto.net/novini.php?n=189407
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
половината от писалите тук се кефят на оня циганин че и педерас Азис сега големи тежкари го раздават нищо не можете да направите
можете само да не сте като тях
ОДИН!!!
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...