- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или Против мъжете с косми ...
На мен ми не е ясно как може да отделяте толкова време да се обезкосмявате. Само от гледна точка на времето ми се струва ненужна инвестиция.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Че колко време според теб се отделя ? Аз ходя веднъж на месец-два на кола маска и тя отнема не повече от 30 мин. (крака, корем, гърди, кръст)
Доказано е, че космите на този етап от еволюцията на човека нямат абсолютно никаква функция (совен косата и веждите) и след време дори ще закърнеят. Не виждам защо го приемате толкова навътре, когато един мъж се обезкосмява.
П.П. Споделя мнението на notlike, че всеки сам си решава какво ще прави с космите по тялото си. Аз никога не съм правил проблем, че някой не се обезкосмява или обратното, т'ва си е индивидуално решение и всеки сам си носи отговорност за него.
Подкрепям. Темите са интересни, но коментарите са просто епични в повечето пъти.
По темата, за да не е спам - не харесвам епилирани мъже. Около оная работа - да, под мишниците - да, брадата - да, но да си мага космите по ръцете, краката, гърдите, гърба и да си скубе веждите не ми харесва. Не че нещо ама някак си ми седи грозно за мъж.
На мен ми е странно, че ви се занимава с коли маски и прочие. За жена е нещо необходимо и нормално, но за момче е супер уиърд да му се обикаля, да няма против да го боли и да дава пари. Моят най-добър приятел наистина е гей и независимо от това си седи космат.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Нямам нищо против обезкосмяването по мъжкото тяло. Всеки да ходи както си се харесва и се чувства добре. Странни са ми, обаче мъже, които си скубят веждите... Може би това е така, защото харесвам мъже тип "лошо момче" с по-хард излъчване, което не се вързва много с оскубани вежди..
Напълно те подкрепям. Ама новите "метро" пичове въведоха модата - брада навсякъде. Ужасявам се от мъжете, дето като ги пипнеш и боцкат навсякъде - по краката, ръцете... Обезкосмявам се от кръста нагоре само когато ходя на плаж, защото е по-хигиенично и съхна по-бързоИначе гаджето си ме харесва всяак - с косми, без косми
И аз - също.
Аз лично не си бръсна краката/ръцете.За ръцете да не става дума.. като видя някой така нарекъл се "мъж" с бръснати ръце - припадам от смях..Не мога да разбера как мъж може да си бръсне ръцете и да е "нещо повече" .. Някои го смятат за по хигиенично,защото космите допринасяли миризми и тем подобни глупости,то добре ама на ръцете да си ги махаш е пълна гейщина
Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"
ТВЪРДО ПРОТИВ! ДА ГОРЯТ НА КЛАДАТА!
Винаги са ми много смешни темите със заглавие "За или Против"![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
A-a-aa-aa, не наричайте всичко "гейщина", много моляИма гейове, които не се обезкосмяват и харесват мъже с косми, така че бръсненето си принадлежи не на гейщината, а на метросексуалността
![]()
А дали ще миришеш не зависи от това колко косми имаш, а от това колко пъти посещаваш банята и пускаш пералнята![]()
Щото по принцип нямаме косми по стъпалата на краката, пък някои миришат, миришат, миришат...![]()
За мъжете с косми.. е ест да не са с 1 вежда и окосмени генитали, но на всякъде другаде - да.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
http://pravda.bg/wp-content/uploads/...e_372625_2.jpg или http://www.grupovo.bg/offers/main/4466.jpg избора е твой! Не знам какъв трябва да си , за да ми кажеш , че първата снимка те кефи повече ;о
Нали осъзнаваш, че пускаш 2 крайности. Никой нормален не иска 1. Искаме нормално окосмени момчета.
По тази логика, на теб много ли ти харесва тази картинка: http://bikefag.files.wordpress.com/2...pg?w=600&h=419 ?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Еми кво лошо и има на снимката, освен че мочето е с розови гащи ;D
Предлагам да направим тема " За или против жените с косми "
Незнам хора, ама на мен ми е гадно мъж без косми по краката и ръцете.
ХААХХААХАХХА
Леле, отдавна не бях виждал тема, в която ВСЕКИ от главните действащи лица е пълен глупак.
Педобер: Това, че някои хора си бръснат космите не ги прави гейове. Изпадането в крайности мисля, че е ясно, че може да се получи много гнусен външен вид, наравно с най косматите типове. Ако някой има космат гръб примерно не виждам лошо да го бръсне. Аз никога не съм си бръснал ръцете или корема/гърдите примерно.
ГивМиЛов: прекаленото е гнусно. Не ти отива на възрастта да се доказваш пред 14-годишни момичета, и да се хвалиш със ракия, луканка и теглене на филми. Не мисля, че си гей, от това, че си оформяш брадата, но мисля че имаш други проблеми от начина по който водиш тия разговори. Това със спортистите не е аргумент - при много от тях е изискване, при други гъзария.
Тоя с нежните ръце: странно е. Пробвай да си пускаш косми на ръцете и може и да ти предпазят кожата.
Младенофф: доказано било дръжки. По-топло е с тях, а и не виждам с какво нормалното окосмяване е по-грозно от никаквото такова.
14-годишната, еми ти си 14-годишна. Най-малко те виня за тъпотиите, които говориш. Много неща не са ти ясни, но е факт ,че изкара от нерви уж по-разумните батковци.
Граааам не ми прави впечатление. И да има и да няма, ако ми е хубавен, пак ще му излезе късмета. Смятам, че само буците са морално задължени да се обезкосмяват напълно навсякъде.
Navy 16![]()
авв момченцата трябва задължително да имат косми по краченцата и ръчичките, за да са момченца. Иначе бих се усъмнила. Ако пък имат и набола брадичка <3 авв ав аввв
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.