.
Отговор в тема
Страница 8 от 12 ПървиПърви ... 456789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 290
    Мега фен Аватара на Chacho
    На мен ми не е ясно как може да отделяте толкова време да се обезкосмявате. Само от гледна точка на времето ми се струва ненужна инвестиция.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Че колко време според теб се отделя ? Аз ходя веднъж на месец-два на кола маска и тя отнема не повече от 30 мин. (крака, корем, гърди, кръст)

Доказано е, че космите на този етап от еволюцията на човека нямат абсолютно никаква функция (совен косата и веждите) и след време дори ще закърнеят. Не виждам защо го приемате толкова навътре, когато един мъж се обезкосмява.

П.П. Споделя мнението на notlike, че всеки сам си решава какво ще прави с космите по тялото си. Аз никога не съм правил проблем, че някой не се обезкосмява или обратното, т'ва си е индивидуално решение и всеки сам си носи отговорност за него.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Mladenoff Виж мнението
    Че колко време според теб се отделя ? Аз ходя веднъж на месец-два на кола маска и тя отнема не повече от 30 мин. (крака, корем, гърди, кръст)

Доказано е, че космите на този етап от еволюцията на човека нямат абсолютно никаква функция (совен косата и веждите) и след време дори ще закърнеят. Не виждам защо го приемате толкова навътре, когато един мъж се обезкосмява.
    ПХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХ ААХХААХ

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    ГОЛЯМ КЕФ Е ТУК ДА СЕ ЧЕТАТ КАРАНИЦИ КАТО В ДЕТСКАТА ГРАДИНА :d :d
    Подкрепям. Темите са интересни, но коментарите са просто епични в повечето пъти.
    По темата, за да не е спам - не харесвам епилирани мъже. Около оная работа - да, под мишниците - да, брадата - да, но да си мага космите по ръцете, краката, гърдите, гърба и да си скубе веждите не ми харесва. Не че нещо ама някак си ми седи грозно за мъж.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    На мен ми е странно, че ви се занимава с коли маски и прочие. За жена е нещо необходимо и нормално, но за момче е супер уиърд да му се обикаля, да няма против да го боли и да дава пари. Моят най-добър приятел наистина е гей и независимо от това си седи космат.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    На мен ми е странно, че ви се занимава с коли маски и прочие. За жена е нещо необходимо и нормално, но за момче е супер уиърд да му се обикаля, да няма против да го боли и да дава пари.
    Това имах предвид.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Нямам нищо против обезкосмяването по мъжкото тяло. Всеки да ходи както си се харесва и се чувства добре. Странни са ми, обаче мъже, които си скубят веждите... Може би това е така, защото харесвам мъже тип "лошо момче" с по-хард излъчване, което не се вързва много с оскубани вежди..

Повече от фен Аватара на greenblood
    Женска работа!

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    На мен ми е странно, че ви се занимава с коли маски и прочие. За жена е нещо необходимо и нормално, но за момче е супер уиърд да му се обикаля, да няма против да го боли и да дава пари. Моят най-добър приятел наистина е гей и независимо от това си седи космат.
    Напълно те подкрепям. Ама новите "метро" пичове въведоха модата - брада навсякъде. Ужасявам се от мъжете, дето като ги пипнеш и боцкат навсякъде - по краката, ръцете... Обезкосмявам се от кръста нагоре само когато ходя на плаж, защото е по-хигиенично и съхна по-бързо Иначе гаджето си ме харесва всяак - с косми, без косми И аз - също.

Голям фен Аватара на Daydreamer3
    Град
    Somewhere over the clouds.
    Аз лично не си бръсна краката/ръцете.За ръцете да не става дума.. като видя някой така нарекъл се "мъж" с бръснати ръце - припадам от смях..Не мога да разбера как мъж може да си бръсне ръцете и да е "нещо повече" .. Някои го смятат за по хигиенично,защото космите допринасяли миризми и тем подобни глупости,то добре ама на ръцете да си ги махаш е пълна гейщина
    Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    ...не харесвам епилирани мъже. Около оная работа - да, под мишниците - да, брадата - да, но да си мага космите по ръцете, краката, гърдите, гърба и да си скубе веждите не ми харесва. Не че нещо ама някак си ми седи грозно за мъж.
    И аз така.

ТВЪРДО ПРОТИВ! ДА ГОРЯТ НА КЛАДАТА!

Винаги са ми много смешни темите със заглавие "За или Против"
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от Daydreamer3 Виж мнението
    Аз лично не си бръсна краката/ръцете.За ръцете да не става дума.. като видя някой така нарекъл се "мъж" с бръснати ръце - припадам от смях..Не мога да разбера как мъж може да си бръсне ръцете и да е "нещо повече" .. Някои го смятат за по хигиенично,защото космите допринасяли миризми и тем подобни глупости,то добре ама на ръцете да си ги махаш е пълна гейщина
    A-a-aa-aa, не наричайте всичко "гейщина", много моля Има гейове, които не се обезкосмяват и харесват мъже с косми, така че бръсненето си принадлежи не на гейщината, а на метросексуалността
    А дали ще миришеш не зависи от това колко косми имаш, а от това колко пъти посещаваш банята и пускаш пералнята
    Щото по принцип нямаме косми по стъпалата на краката, пък някои миришат, миришат, миришат...

За мъжете с косми.. е ест да не са с 1 вежда и окосмени генитали, но на всякъде другаде - да.
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Голям фен Аватара на Daydreamer3
    Град
    Somewhere over the clouds.
    Цитирай Първоначално написано от asemsa Виж мнението
    A-a-aa-aa, не наричайте всичко "гейщина", много моля Има гейове, които не се обезкосмяват и харесват мъже с косми, така че бръсненето си принадлежи не на гейщината, а на метросексуалността
    А дали ще миришеш не зависи от това колко косми имаш, а от това колко пъти посещаваш банята и пускаш пералнята
    Щото по принцип нямаме косми по стъпалата на краката, пък някои миришат, миришат, миришат...
    Някои хора са вманиачени на тема хигиена..
    Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Не съм против,стига да не са по цялото тяло,а само по краката,да речем. ;д

http://pravda.bg/wp-content/uploads/...e_372625_2.jpg или http://www.grupovo.bg/offers/main/4466.jpg избора е твой ! Не знам какъв трябва да си , за да ми кажеш , че първата снимка те кефи повече ;о

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от val10 Виж мнението
    http://pravda.bg/wp-content/uploads/...e_372625_2.jpg или http://www.grupovo.bg/offers/main/4466.jpg избора е твой ! Не знам какъв трябва да си , за да ми кажеш , че първата снимка те кефи повече ;о
    Нали осъзнаваш, че пускаш 2 крайности. Никой нормален не иска 1. Искаме нормално окосмени момчета.
    По тази логика, на теб много ли ти харесва тази картинка: http://bikefag.files.wordpress.com/2...pg?w=600&h=419 ?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Еми кво лошо и има на снимката, освен че мочето е с розови гащи ;D

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Предлагам да направим тема " За или против жените с косми "

Незнам хора, ама на мен ми е гадно мъж без косми по краката и ръцете.

Град
    Sofia/London
    ХААХХААХАХХА

Леле, отдавна не бях виждал тема, в която ВСЕКИ от главните действащи лица е пълен глупак.

Педобер: Това, че някои хора си бръснат космите не ги прави гейове. Изпадането в крайности мисля, че е ясно, че може да се получи много гнусен външен вид, наравно с най косматите типове. Ако някой има космат гръб примерно не виждам лошо да го бръсне. Аз никога не съм си бръснал ръцете или корема/гърдите примерно.

ГивМиЛов: прекаленото е гнусно. Не ти отива на възрастта да се доказваш пред 14-годишни момичета, и да се хвалиш със ракия, луканка и теглене на филми. Не мисля, че си гей, от това, че си оформяш брадата, но мисля че имаш други проблеми от начина по който водиш тия разговори. Това със спортистите не е аргумент - при много от тях е изискване, при други гъзария.

Тоя с нежните ръце: странно е. Пробвай да си пускаш косми на ръцете и може и да ти предпазят кожата.

Младенофф: доказано било дръжки. По-топло е с тях, а и не виждам с какво нормалното окосмяване е по-грозно от никаквото такова.

14-годишната, еми ти си 14-годишна. Най-малко те виня за тъпотиите, които говориш. Много неща не са ти ясни, но е факт ,че изкара от нерви уж по-разумните батковци.

Мега фен Аватара на babity
    Граааам не ми прави впечатление. И да има и да няма, ако ми е хубавен, пак ще му излезе късмета. Смятам, че само буците са морално задължени да се обезкосмяват напълно навсякъде.

Banned Мега фен
    Navy 16

Мега фен
    Град
    <3
    авв момченцата трябва задължително да имат косми по краченцата и ръчичките, за да са момченца. Иначе бих се усъмнила. Ако пък имат и набола брадичка <3 авв ав аввв
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си