- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или Против мъжете с косми ...
Обезкосмени мъже и космати жени обичам аз.
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
Времето и представите ни така се изкривиха,че нямам думи...
Мъже без косми, с по-оформени вежди от моите и по впити тениски - е не, мерси!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Да имааа...не ми пречат изобщо! Макар и в интерес на истината да съм далеч от мнението,че космите правят мъжа...
Супер педалско изпълнение е това 'мъж' да си бръсне краката и ръцете, да не говорим и за веждите. Сега ме очаква баналната фраза "Изобщо не е гейско, няма нищо лошо един мъж да се поддържа и да си пази хигиена" - а бе айде моля ви се... Сами си знаете, че не това е причината някои да ходите гладки, но както и да е...
Имам претенции за една област намираща се между краката, другото не ме засяга.
Не харесвам обезкосмени мъже и се отвращавам от проскубани вежди, избръснати гладки крака и избръснати косми на гърдите- изглежда супер гейско, и да, наистина нещо не е наред в мозъка на този мъж, който го прави, булшинството мъже го правят...
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
За.
Девойките, които си признават, че не харесват обезкосмени педерасти (поне за мен са такива) са малко и то го признават само по форуми, на яве Асан яде друга баница.
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
Казвам ви нещо ясно : Яките путки искат момчета без косми.От личен опит го казвам , квото искате си пишете по форумите
Само мишоците ми ходят с космати крака и тн.
Лично за мен едни косми не определят дали някой е гей, тва не означава , че кат нямам 1 косъм по тялото не съм по 2 огромен над вас , и немога да ви стопя за 1 сек
НЕ КОСМИТЕ , А ПОВЕДЕНИЕТО ОПРЕДЕЛЯТ ДАЛИ СИ ИЗНЕЖЕН
=> яките п*тки искат момчета без косми
oo znachi lek vuobshte ne si ma razbral , prosto ti kazvam , che predpochitat bez kosmi
drugoto koeto e nai-vajno, nemoje da si izcepen korav , i da imam kosmi na rakata ili na kraka , koito da mi zagrozqvat tattoosa , tva e prosto dosta zle
да бе... 100 пъти с приятеля ми сме си говорили на тая тема и винаги сме на едно и също мнение - че няма да си ги маха ... в класа ми също момчетата гледаме да ги караме да не си махат космите на краката ама аз като ги гледам сами стигнаха до тоя извод щото преди ги махаха половината,видяха че става по зле и сега си ги оставят.... винаги см признавала и не ме е било нито срам,нито нищо.. това е моето мнение и толкова...
Космати ? тц