- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кои вид маша за коса е по-добър?
Здравейте, момичета. Скоро наближава рожденият ми ден и прецених, че идеалния подарък ще е маша за къдрене. Проблема обаче е какъв вид маша да избера - тънка като тази - http://bu.remington-europe.com/women...wand-ci95.html или дебела - http://bu.remington-europe.com/women...ong-ci151.html . Разпитвах много и никой не успя да ми каже коя е по-добра, и с коя ще е по-лесно да се работи. Ако пък случайно знаете някоя маша, която има и двете приставки, керамично покритие и е под 100 лв. може да ми я препоръчате. Ефекта, който търся е огромни и обемни букли.
П.С Съжалявам, ако вече съществува подобна тема, защото аз лично не успях да намеря.
Зависи какви къдрици искаш-малки или големи. Аз лично съм за дебелата, но без това дето защипва косата отгоре( ако ме разбра)
И аз тази съм си харесала на Ремингтън с перленото покритие.И аз за рожденния ден мисля да си я купувам.Според мен ще е много по-лесно с нея, защото аз нищо не мога да направя с тези, които са с ''щипка''.
![]()
Ами в случая,щом искаш обемни букли,уместният вариянт е по-дебелатаКолкото по-дебела е машата,толкова по-големи букли прави и обратното с тънка маша. Тази перлената изглежда също много добра,но няма да ти върши работа за обемни къдрици
А защо ви е трудно да работите с маши с щипка?Удобно е,след като свикнете.Аз като пробвах първия път с така маша с щипка на нищо не го замяза,но с опит се получава,макар че не я използвам често. Една съученичка отначалото не ги правеше кой-знае-колко добре,но сега й се получават страхотни букли и дори издържат 2-3 дни без никакво мърдане
![]()
Съгласна съм с fizzyg - щом искаш големи букли, значи дебела маша.
А аз лично съм свикнала да работя с маша със щипка, просто защото такива са открай време и тези новите тънките не ми изглеждат удобни.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Винаги съм смятала, че дебелите букли са по-красиви.. но ако косата ти е къса може би ще е по-добре да вземеш по-тънката![]()