.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Тяло

Тяло

Момци здравейте, значи имам един много тъп въпрос, но все пак трябва да науча отговора от някъде. Значи, почнах фитнес преди 2 месеца, и се чудя, кое е по добре за външен вид, лостове или фитнес. Значи целта ми е да изглеждам нещо като този( http://manfitness.blogspot.com/2011/...fect-body.html ). Споделайте мнения важно ми е.

Супер фен Аватара на Anonys
    Дай и твоя снимка.

секунда да се снимам... ;д

Мега фен Аватара на Chacho
    По-важно е как тренираш, не къде.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Ако може повече информация. Знам, че когато тренирам във фитнеса с по-леки килограми, но повече повторения това е за релеф и бързина, а обратното е за маса и сила, ако не се лъжа. Но все пак, как мога да постигна желания ефект?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от r0amer Виж мнението
    Но все пак, как мога да постигна желания ефект?
    За 2 месеца тренировки изглеждаш много добре. Ако продължиш още 12 месеца в залата ще станеш машина.

Ако имаш възможност, фитнеса е по-добрата опция. Продължавай да тренираш както спомена, леки килограми и повече повторения. Също така не забравяй и тичането.

^На негово място бих направил обратното. Има за топене, но има доста маса за качване. Може би ще е по-добре първо да качи маса, после да сваля мазнини. Яко ядене, повече тежести, сплитови тренировки и първоначално без тичане. Тъкмо идва зима, пък след нея спокойно ще чисти.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Ахтопол
    Зависи и с какви пари разполагаш, ако имаш кинти състави си едно ВВД и започвай фитнес.С тази маса която имаш сега на лостовете няма да получиш желаните резултати.

Цитирай Първоначално написано от Bumer Виж мнението
    Зависи и с какви пари разполагаш, ако имаш кинти състави си едно ВВД и започвай фитнес.С тази маса която имаш сега на лостовете няма да получиш желаните резултати.
    И на лостове може да се качва маса, така че няма особено значение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си