- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ще иска ли с друг?
откога моралист е лоша дума :д
винаги се използва с някакво кофти значение, а реално няма такова.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
А кое е лошото да ти се прииска, м? Съвсем нормално е, когато нямаш опит и тепърва си бръкнал в кацата с меда, да ти се услажда, услажда и да ставаш все по-алчен и по-алчен, да опиташ от всичко.
Не подкрепям девойки, чиито вагини са като кутията на Пандора и веднъж отворени, нямат спирачки.
Въпросът е, че мен лично искрено ме напушва смях, когато някоя девойка реши, че тоя, щом й е първия, значи й е последния. Той е голямата й любов, голямата приказка, тя има очи, уши и други анатомични части само за него и другите мъже не съществуват.
Винаги идва момента, в който ти се прииска да пробваш с друг човек, да понатрупаш опит, неизбежно е. Ясно е, че когато хората са влюбени, градят някакви пясъчни кули и вярват, че това, което получават, им е достатъчно, обаче е просто тъпо да се изхвърляш с изказвания от типа "С друг освен с него няма да правя секс през живота си".
Също така е тъпо, авторе, да си такъв нещастен комплексар и да си прехвърляш комплексите върху момичето. Ясно е, че всеки се притеснява за някакви неща, ама твоята неувереност (ще) ти съсипва връзката занапред. Вместо да се радваш, че си си намерил девойка, с която да ви е хубаво заедно, която е взела важното решение точно ти да бъдеш първия й мъж(щото не всички девственици са цинични кучки като уважаемите съфорумнички от тийнпроблем), ти вместо да се отдадеш на връзката си и на прекрасното момиче до себе си, ти си доусъвършенстваш комплексите. Думи нямам.
Естествено, че апетита идва с яденето, на всеки му се е случвало да му се прииска. Светци няма, даже тези с робите са много по развратни от мнозинството - при мен идеята е друга, че вече става проблем, когато минеш границата и вече да почнеш да вкарваш чувства и не само..
@Морала днешно време е като цяло едно табу, или поне натам отива. Истината е, че все за лоши примери се използва ;>
Предпочитам да съм старомодна. Е** му днешното време. Оправдание всички да сме/сте цинични до вулгарност : )
Но като се замисля, хора невярващи на това, което казват "моралистите", никога не биха срещнали нещо, за което "моралистите" говорят. Просто защото то не е нещо, за което се говори, дефинира и т.н. А и защото на "моралистите" не им се занимава да отварят всяко затворено, гурелясало око. Истината (поне моята!) е, че циничните хора не виждат света такъв, какъвто е, и са слепи за много неща, които реално си съществуват, ако имаш окото да ги прозреш : )
Абстракция малко... и разсъждение. Не е нападка към никого, не е конкретно отправено разсъждението към никого. Просто разсъждавах за това днес и виждам подходяща ниша да го изпиша и тук - за да не остане само в мозъчната ми кутия.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride