.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

  1. #1
    А кои са най-вкусните сурови ядки?Засега съм опитвал само бадеми и орехи?Щам-фъстъкът,лешниците и кашуто стават ли да ядене, когато са сурови?А и как трябва да се съхраняват ядките, за да не гранясват?
    Последно редактирано от nekulturen88 : 10-27-2012 на 05:33

  2. #2
    Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Регистриран на
    Oct 2009
    Мнения
    3 869
    Цитирай Първоначално написано от nekulturen88 Виж мнението
    А кои са най-вкусните сурови ядки?Засега съм опитвал само бадеми и орехи?Щам-фъстъкът,лешниците и кашуто стават ли да ядене, когато са сурови?А и как трябва да се съхраняват ядките, за да не гранясват?
    Лешниците дори ги предпочитам като са сурови. Фъстъците също не са лоши. За шам-фъстък не мога да кажа, а кашу никога не съм харесвала-дори и печено. Аз ги държа в хладилника, (орехите най-вече, защото червясват) от край време е така. Иначе препоръчително е да са на тъмно и проветриво естествено, защото всяка мазнина на светло гранясва.

  3. #3
    Цитирай Първоначално написано от nekulturen88 Виж мнението
    А кои са най-вкусните сурови ядки?Засега съм опитвал само бадеми и орехи?Щам-фъстъкът,лешниците и кашуто стават ли да ядене, когато са сурови?А и как трябва да се съхраняват ядките, за да не гранясват?
    Аз лично най- много харесвам суровите бадеми (особено с мед) и кашуто. Лешниците са вкусни, но малко по-мазни. Шам фъстъкът също е хубав, но трябва да си играеш да му махаш черупките. Честно казано, когато съм нервна, това ме успокоява Каквито и ядки да избереш, суровият вариант е по-добър, защото при печенето доста от полезните съставки се губят.

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си