- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем с пениса!
Здравейте! На 14 съм и имам един доста неприятен проблем с пениса, немога да си оголвам (забелвам) главичката и когато докосна главичката усещам неприятно чувство! Помощ?!
Имах същият проблем на ъвойте години!Сподели с ваще и най-вероятно с операция (поне при мен беше така).Един вид те обрязват,но да ти кажа обрязано е по-хигиенично и не променя качеството на пениса.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Eм кво ти кажжа пич, ще се мре.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Защо му говорите глупости?!
Прави се елементарно порязване, нищо общо с обрязването!!!!!!!!!
Нека автора да прочете цитираната по-горе тема и ще разбере.
И как ще се появи отново като е срязано вече бе, професор? Това не си зараства само.
Щом съм го написал - достатъчно знам.
Момчета, не се карайте ;д , аз от личен опит мога да ви кажа, че без обрязване или каквото и да било, се орпавих на 100% и сега нямам пролбеми. Е верно , много болка, много мъка, ама накрая стана![]()
Приятел, има си важна тема в раздел здравни проблеми, влизаш там и намираш темата за Фимоза. Попрочети за какво иде реч,но като цяло трябва да посетиш хирург и той да прецени какво да се прави. Може да се наложи да те оперират, но операцията се прави за 30 минути, и се възстановяваш напълно за около месец, няма да се плашиш.
А как се оправя проблем с неприятното чувство в главичката когато я докосна?
Слага се марля в гащите, пред пениса, докато свикнеш (след 1-2 седмици_.
Само аз ли имам този проблем?
Имах но многого отдавна сега съм наред
Как го оправи?
Дърпаш рязко и ще се заголи аз така напрайх и бях на 12-13г някъде няя смисъл да ходиш така още много години като някъв идиот/изглежда супер смешно да почнеш да прайш секс например и още да не си си заголил хуя/ влизаш в кенефа дърпаш и готово, аз от както съм го напрайл няям проблеми