- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Раздвижете се, мързели!
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
тъкмо си викам, че си пуснала някоя чалга, ама ти си избрала най-долната...
Welcome to the Jungle...
Двамата с даскал Наско сте видни фенове на шалгийката. Тва филолозите сте опасни...
Welcome to the Jungle...
http://www.youtube.com/watch?v=TdzFY0MPW7E cunkam wi wsichki ;*
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
a neska s moite momchenca se kurtixme na twa ;D
:*
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
слендерман ме намери в шибания санаториум
време е да си лягам,мързели
PLATYPUS motherfuckers!
Вени! <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Пиши <33333333333333333333333333
На на наа на на наа нааа на на на на на на нааааа на на нааа на на нааа на на на на на на нааа на на нааа на нааа На на НА НА НА НА НА НА НА НА НАААА!
СЛЕНДЕРМАН ПАК МЕ ФАНА
БАХ МУ МАЙКАТА
ЩО НЯМАМ ПИЩАК
целиш ги, целиш ги :д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek