- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем с сестрата D: D: D:
Моля ви помогнете ми.не знам какво да правя и много ме е срам.Значи ситуацията е следната.Аз съм на 16 имам сестра на 14.Когато тя беше на 10 май даже май даже на 9 тя ме харесва.Това никога не ми е правило впечатление но от скоро не знам какво ми става просто качили и тя ме привлича.Вчера тя започна да ми се натиска.аз ништо не направих нито я от бласнах нито и отварнах.Но някакси качили ми хареса.От тогава нито тя ми говори нито аз на нея.Много съм обаркан.Кажете ми какво да правя.майка ни и баща ни не знаят.не знам наистина съм обаркан.но мисля че и аз я харесвам.Какво да направя моляви кажете.Тя е много красива всички момчета и се лепят можеби затова я харесвам незнам...
Not good, not good troll at all.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Другия път като я видиш, ѝ кажи, че искаш да си поговорите, отидете някъде насаме и ѝ кажи, че я желаеш ии се отдайте на момента... па вашите не е нужно да знаят...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
оф, пак ли ти с туй КАЧИЛИ....
'земете се оженете и си направете още изродчета.
или се гръмни.![]()
не сериозен съм наистина незнам кво да правя помогнете ми моля
Trololololololololo![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
в такъв случай, надявай се да си осиновен или ходи на психолог, защото човече.. you've got a problem
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Еднооо време какви Тролски теми имашеееее ... да се смееш много!Не като сега-да плачеш.Оригиналност LVL:Over 90000
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Trolled the shit outta me
Стига с тея тролски ла*на, това се е случвало при доста хора и съм бил свидетел. В този случай просто ти липсва момиче, към което да насочваш вниманието си и подсъзнателно тази липса на секс те кара да си мислиш, че харесваш сестра си. Осъзнай се.
Ако това е истина, Авторе, определено имаш проблем и се обърни, както казаха преди мен, към психотерапевт.
Имаш сериозни отклонения!!
Ако не си трол, намери си едно момиченце и ще ти мине.
"Качили" имаш прекалено много свободно време, вземи прочети някоя книжка вместо да висиш по форумите и да ръсиш простотия.
То е ясно, че е трол, а ако не е има решение. Ето го![]()
Абе човек това е сестра ти,а не братовчедка ти??! Утре-други ден,гледай само да не почнете да харесвате някой от родителите си!
Отблъсни я от всякакви мисли,и най-вече гледай ти да се осъзнаеш,че ще стане кръвосмешение..Няма ли други момичета покрай тебе?!
Харесай си едно момиче и си мисли за нея, а до тогава пълен сексуален глад. Нямам какво повече да те посъветвам. : )