- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СНИМКИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТ РАЗДЕЛ СЕКС [7]
Пак заповядай.
Надземен лагер
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphoto...42747676_n.jpg
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
Последно редактирано от stambelan : 12-09-2012 на 14:33
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
По-интересно е издрасканото по гърба му![]()
maDamn
Това са отбелязки от облегалка на стол. Или слинг![]()
Grumpy old madman
Дееба , тъкмо се зарадвах за приятелката му![]()
maDamn
хаха тренирам американски футбол , как да не тренирам откъде го измисли това![]()
не е от стол тея резки на гърба ; granger - познаваш от какво е както винаги и както винаги гледаш само за такива неща( в кръга на шегата разбира се )
^^ що се отнася до нашите ширини. А я погледни техните си играчи какви мечки са) Не знам за професионалист с телосложението на коментираният 'манекен'.
Не го защитавам, все ми е тая за спора ви, но това е, като при кеча, можеш да си голям със стероиди можеш и без тях.
Не всички за мечки,най-малко пък тея дето трябва да тирят като алтави. But nvm![]()
maDamn
Много зависи от самата позиция, на която играе.
maDamn
Пак обсъждате няк'ви празни раЛти.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Canis_Dirus - играя като QB , WR и това за физиката хич не го гледай аз съм 85 кила което както и да го погледнеш не е малко а повечето са с макс 20 мааааакс 25 кила повече пич , а ги ринане е само да си дебел или да си едър иска се сила а това го имам
![]()
machoka - какво разбираш под професионалист пич ? само NFL , NCAA , AFL ли ?
Canis_Dirus - кефи ме като не знаете нищо , но продължавате да говорите какво и щолипсващ трапец....трябва да съм без врат ли хаха ? аз единствено тренирам тежко пичага ,болка не познавам играл съм и съм тренирал с нечовешки болезнени травми по мен - аз не тренирам леко
с човек на гръб или с тежести на гръб по 3-4 пъти целия стадион 120 ярда го минавам bear crow , започни да тренираш като мен моля те , това ти го казвам ей така с добри чувства не да се заяждам и после говори
![]()
Балкана в Сливен е много по-красив от Харманлийските "възвишения".