.
Затворена тема
Страница 83 от 255 ПървиПърви ... 337379808182838485868793133183 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 051 до 2 075 от общо 6353
    Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от disastes Виж мнението
    Canis_Dirus - играя като QB , WR и това за физиката хич не го гледай аз съм 85 кила което както и да го погледнеш не е малко а повечето са с макс 20 мааааакс 25 кила повече пич , а ги рина не е само да си дебел или да си едър иска се сила а това го имам
    machoka - какво разбираш под професионалист пич ? само NFL , NCAA , AFL ли ?
    Аз повече става за Quarterback и Wide receiver. И за двете си нисичък с къси ръце и малки длани. Не знам какво ринеш, като и двете позиции целите да избегнете контакт със защитниците, щото който е играл подобни контактни (по-скоро ударни) спортове е усетил тръпката.

За каква сила говориш? за пасове - ок.
    Ама за WR силата не ти е от първостепенно значение - повратливост, демараж, експлозивност.
    Grumpy old madman

Canis_Dirus - кефи ме като не знаете нищо , но продължавате да говорите какво и що липсващ трапец....трябва да съм без врат ли хаха ? аз единствено тренирам тежко пичага ,болка не познавам играл съм и съм тренирал с нечовешки болезнени травми по мен - аз не тренирам леко с човек на гръб или с тежести на гръб по 3-4 пъти целия стадион 120 ярда го минавам bear crow , започни да тренираш като мен моля те , това ти го казвам ей така с добри чувства не да се заяждам и после говори
    bear crawl? Това не се прави с тежест на гърба (това си е абсурдно), а тежестта се влачи (по-рядко бута). И натоварва и яко трапеца.
    Няма да започна да тренирам като теб, защото спортовете ми изискват друга подготовка.
    Пък и нали каза, че не тренираш във фитнес? На стадиона ли си изкарвате щангите? Щото то само с една шейна не става.
    Grumpy old madman

Злоба, злоба all the way.
    Много ми е забавно как Паф винаги гледа да се включи във всеки спор, за всяко нещо гледа да се заяде и т.н.
    Забавна е. Забавни сте и вие, защото това момче не спряхте да го ръфате за няма и нищо.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Мда
    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...53497494_n.jpg
    я па тренирам гребане с лъжица в паница.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus Виж мнението
    Аз повече става за Quarterback и Wide receiver. И за двете си нисичък с къси ръце и малки длани. Не знам какво ринеш, като и двете позиции целите да избегнете контакт със защитниците, щото който е играл подобни контактни (по-скоро ударни) спортове е усетил тръпката.

За каква сила говориш? за пасове - ок.
    Ама за WR силата не ти е от първостепенно значение - повратливост, демараж, експлозивност.

нисичък с къси ръце ли ? абе стига простотии говори аз съм 1.87 см с разтег на ръцете 1,90 см , длани хващам баскетболна топка половината с ръката си ти ми се изказа тук толкова тъпо , че няма накъде ! Говоря за физическа сила , силата на пасовете ми е голяма това не го коментирам .. говоря ти за другата сила ... примерно във фитнес за ръце бицепс вдигам дъмбел по 20 + кила обикновенно по 25 кг тренирам , повечето напомпаняци са със същите кила а са по тежки от мене с 20 кила ... примерно говоря.. физически съм здрав а за WR има и моменти в които ти трябва сила

Голям фен Аватара на stambelan
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Цитирай Първоначално написано от stambelan Виж мнението
    Балкана в Сливен е много по-красив от Харманлийските "възвишения".
    Бил ли си в Хараманли?
    Питам, няма общо въпроса ми с възвишенията, дет наистина не са нищо и ги има само към "Приказките"
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Бил съм във всеки град в страната, обикалям постоянно.
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

нисичък с къси ръце ли ? абе стига простотии говори аз съм 1.87 см с разтег на ръцете 1,90 см , длани хващам баскетболна топка половината с ръката си ти ми се изказа тук толкова тъпо , че няма накъде ! Говоря за физическа сила , силата на пасовете ми е голяма това не го коментирам .. говоря ти за другата сила ... примерно във фитнес за ръце бицепс вдигам дъмбел по 20 + кила обикновенно по 25 кг тренирам , повечето напомпаняци са със същите кила а са по тежки от мене с 20 кила ... примерно говоря.. физически съм здрав а за WR има и моменти в които ти трябва сила
    Нали преди каза, че не тренираш във фитнеса?
    А упражненията за които говориш - никаква връзка с американски футбол. Бицепс ... bitch, please

http://i.imgur.com/MawCc.jpg
    Grumpy old madman

Повече от фен Аватара на Falstad
    Я па се правим на джиджан манекен http://prikachi.com/images/213/5589213P.jpg

Бил съм във всеки град в страната, обикалям постоянно.
    Завиждам ти.
    WindScar <3333

Цитирай Първоначално написано от Falstad Виж мнението
    Я па се правим на джиджан манекен http://prikachi.com/images/213/5589213P.jpg
    Интересна снимка..
    ама не ти отива..

придържай се към рок-метъл визията.
    евала за брадата.
    WindScar <3333

Благодаря :Д

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Съмнява ме да си бил в абсолютно всеки град, нооо както и да е ;д
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Нали преди каза, че не тренираш във фитнеса?
    А упражненията за които говориш - никаква връзка с американски футбол. Бицепс ... bitch, please

http://i.imgur.com/MawCc.jpg
    Според теб в тежките зимни дни къде сме ... на площада вън ? ... викаш ръце не ти трябват... хаха не ме учи пич моля те че хората са наистина много завистливи лайна ... гледай своя красив хубав живот , а моя изпълнен с тренировки и прочие живот не бери грижа щом мислиш че си прав за всичко

Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    Съмнява ме да си бил в абсолютно всеки град, нооо както и да е ;д
    Бил съм в градове и села, за които дори не бях чувал, преди да се озова там.

Цитирай Първоначално написано от xPafx Виж мнението
    Бил ли си в Хараманли?
    Питам, няма общо въпроса ми с възвишенията, дет наистина не са нищо и ги има само към "Приказките"
    Аз съм бил, даже миналия месец като ходих на Перперикон минах през Арманли. Отвратителен град, има един висок хотел и това е единствената забележителност, която го отличава от село. Сливен може да е пълен с цигани ама си е хиляди пъти по-хубав.

Единственото хубаво в Сливен освен балкана е "Импус-Селект". Друго няма!

Цитирай Първоначално написано от EricExotic Виж мнението
    Аз съм бил, даже миналия месец като ходих на Перперикон минах през Арманли. Отвратителен град, има един висок хотел и това е единствената забележителност, която го отличава от село. Сливен може да е пълен с цигани ама си е хиляди пъти по-хубав.
    Високи хотели бол, не знам кой точно си видял, и откъде си минал.
    WindScar <3333

Според теб в тежките зимни дни къде сме ... на площада вън ? ... викаш ръце не ти трябват... хаха не ме учи пич моля те че хората са наистина много завистливи лайна ... гледай своя красив хубав живот , а моя изпълнен с тренировки и прочие живот не бери грижа щом мислиш че си прав за всичко
    LOLed so hard

Не съм прав за всичко, но не ям доматите с колците. А и след като съм имал близък досег с атлети от "твоя" спорт имам си и представа как се готвят.
    Ти си тренирай ръцете, пък остави ОФП с тяга, клек, обръщане и СФП с шеини, спринтове и прочее на хората, които наистина тренират американски футбол. Сгъване за бицепс вика...
    Болт колко сгъва за бицепс?
    Grumpy old madman

Болт колко сгъва за бицепс?

Canis_Dirus - аз ти казввам какво правим на тренировки бе шебек смешен да не мислиш че тренирам ръце само .... тренира се всяка една част на тялото , но ръцете както викаш не трябва да се тренират ^_^ я кажи кои са твоите познати и от кои отбори са , слушам да видя дали ги знам ^_^

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Бил съм в градове и села, за които дори не бях чувал, преди да се озова там.

То и аз, ама определено не мога да заявя, че съм бил във всеки град в България. I'm just sayin.. не е заяждане.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

^Но е излишно издребняване
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Предлагам да спрете със спама, за обсъждане относно фитнеса може да отидете в раздел спорт. Темата е за снимки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си