Значи да разбирам,че с лостове и успоредки няма да стане. Аз си имам някои приспособления вкъщи но имам и пространство за успоредка и лост.Мисля да започна с набирания и дъмпели и после да си направя и един лост.Не ме е срам от хората нито се комплексирам.Просто искам да започна от някакво ниво и после да тръгна на зала и да съчетая двете неща.От днес започнах у дома някакви упражнения и лека полека ще вдигна силата но мускулите трудно се изразяват при слаб човек,при пълен по-лесно се постигат понеже той вече си има масата.Ако започна да хапвам повече яйца,зърнени култури,ядки,месо ще има ли ефект?Да относно яденето съм доста зле не знам въобще какво да консумирам.Цял живот съм ял от всичко и никога не ми се е лепяло.Мога да изям цял хляб само за едно ядене и след един час пак да съм гладен.Правил съм си експеримента да ям преди и след тренировка,става ли така или не е желателно?Също още един въпрос.В какво точно се изразява кардиото(какви упражнения),чувал съм,че с хубава кардио програма можеш да постигнеш добри резултати с не много храна,има ли нещо такова?