.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Дон Кихот ПОМОЩ

Трябва да напиша ЛИС на тема Дон Кихот и времето, в което живее.
    Кажете две- три изречения горе-долу за какво трябва да пиша, че не разбирам много въпроса. За това, в кое време е и в кое време си мисли, че е, окей, ама как да стане това 2-3 страници?

като го прочетеш, ще напишеш...като стоиш тук..скоро няма да е

Цитирай Първоначално написано от Allex Виж мнението
    като го прочетеш, ще напишеш...като стоиш тук..скоро няма да е
    Чела съм го, спокойно ; ) И търсих в интернет да, ако не можете да помогнете какво удоволствие ви доставя да спамите в на хората темите и да се правите на много умни?

Emi znachi otyvariash v internet i tarsish...

Голям фен Аватара на Barbie47
    Според мен трябва да разсъждаваш за ренесансовото време- характеристики, по какво се различава ренесансовият човек от средновековния и там вече конкретно за дон Кихот.

Цитирай Първоначално написано от Barbie47 Виж мнението
    Според мен трябва да разсъждаваш за ренесансовото време- характеристики, по какво се различава ренесансовият човек от средновековния и там вече конкретно за дон Кихот.
    Мерси много, чудех се дали за това става въпрос. ^^

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    За ренесансовия човек.
    За Дон Кихот и каква роля играе четенето при него, за добротата му и така нататък. За четенето: той чете рицарските романи, които вече не съществуват по него време /за рицарите става въпрос/, но той е толкова зашеметен, че смята, че е нужен един човек, който да избави света от злото и той тръгва на път. Среща един, който се подиграва с него и той тогава взема Санчо Панса със себе си, като оръжиеносец. Като цяло разсъждаваш конкретно за Дон Кихот и неговите действия.

Тук има примерни теми, може да вземеш някое и друго изречение или идея - http://www.neznam.bg/%D1%83%D1%87%D0...82%D0%B5%D1%81
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си