.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Повече от фен Аватара на Meoww

Скриване на стрии с татус?

Възможно ли е, според вас? Става дума за стари стрии. И понеже имам много, а премахването им е невъзможно...се замислих дали да не си направя татус. Не съм привърженичка на цветните татуси и натруфените работи, макар че имам доста несъвършенства по тялото, които искам да скрия...Как мислите, някой пробвал ли е за "замаскира" стриите с татуировка? Струваше ли си? Личат ли си, макар и малко?

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Не си личат след това. На допир се усещат обаче ако са пресни и лилави. Много жени си правят татуси и след цезерово или една друга операция за премахване на кожата под пъпа, не знам точно наименование. Довечера ще кача снимки

Сигурно абдоминопластика имаш предвид. Имам стрии на корема но точно там ми е супер грозно място за татуировка.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    ^
    Тя е показала
    Иначе ето на пресни лилави как стои:
    http://www.pregnancy-information-gui...er-stretch.jpg
    http://tattude.com/wp-content/upload...tch-marks.jpeg
    Личи си определено.
    Иначе ето това е един проект, които като се оцвети ще стане мега як и няма изобщо да си личи че е имало нещо - http://tattude.com/wp-content/upload...8869403_n.jpeg

Върху вече готов татус стрия не си личи ако е мъничка. Обаче ако са си стриите в големи количества и то и цялата кожа се разпъва и нацепва, татуса става гаден. За това е добре да не се прави на места, където може да се появят.

Иначе според мен е тъпо да си правиш татус върху стрии на тези години. Щом сега са ти излезнали в тийн възрастта, представи си колко ще имаш след 1-2-3 бременности. Мажи се с мас и бебешко олио всеки ден, гарантирам ефект че ще забележиш съвсем скоро. И се грижи да не ти излизат нови.

Мерси за снимките, момичета. mimsssssss няма начин да не си личат поне малко, но според мен една татуировка, достатъчно голяма за да скрие стриите и измислена и направена както трябва, би свършила чудесна работа... Предпочитам да съм цялата в татуировки, отколкото със стрии. Не обичам наблъсканата работа, ама какво да се прави, суета...Превърни дефекта в ефект както се казва.
    Последно редактирано от Meoww : 10-28-2012 на 18:42

Мега фен Аватара на tori
    Еww, татус върху стрии. Ще седи грозно и ще се вижда според мен. Не се кепази.

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^И аз така мисля.

Както виждаш по снимките стриите не се прикриват напълно... Най-много да привлечеш повече внимание към тази област и ще стане много кофти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си