- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За по малките момчета
Аз даже повече съм случвал на по-големи момичета, отколкото на по-малки...но по-големи до 5 години някъде, не повече.
Интересно е, че единствения смислен факт, който видях до момента е, че уж по-големите са по-зрели. Извинявайте, но примери бол за това, че може 1 сравнително по-малък да се държи много по-добре. И сега ще кажете "е да, ама и големите не всички са гадняри, за кво ми е малък". А за кво ви е голям? Както казах, единствената смислена причина, която изтъкнахте е, че по-голям значи по-зрял, ами тогава защо бихте търсили по-зрял сред по-големите, вместо да си хванете някой по-малък? Тук не говорим за някой 16-17 годишен задължително, но повярвайте ми - намират се много по-зрели 16 годишни от някои 25 годишни. Все тая, иска ми се да кажа, че и тая причина не струва. А това за подсъзнателните простоии... са простотии.
Оная па горе чак Поклон вика, да не ти е В. Левски да и викаш поклон...
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Повреден е българския народ - ясно е..
Всъщност повечето момичета няма и да разберат дали той е девствен. Не са толкова опитни за колкото се мислят. Предпочитат момчето да знае повече, защото не им се занимава да го правят, а то да е като първия път на момиче. Но има и момчета, които не са правили секс, а с малко старание може така да ги изчука, че даже ще искат още.. интересно, ако момичето разбере, че е бил девственик ще го зареже ли после?
Интересно ми е. Инак нямам отношение специално по темата.
За мен това са голи теории.
Които нямам и намерение да проверя на практика.
Някак си минах вече възрастта с момчетата, така че - не, не бих. Е, това не означава, че си падам по чичковци...
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или цял живот оставаш зад кулисите!
-------
Where did my cookie go? O.o
Колелото се върти и като станете на по 30-35 годинки друго ще приказвате. "Я, глей го тоя, ще го изпапкам...!!! Младо ярешко си е друго нещо."![]()
Като го извади един дълъг и дебел , че клекат. Нема се маят за възръстта.
--------
Последно редактирано от klimatronik : 10-31-2012 на 18:05
въпроса е глупав според мен всяка би била с по-малък(винаги има някви изключения) , но това по-малък е много относително , ся ако си на 25, а тя на 26 27 не мисля , че би имало някъв проблем , вече ако си на 18 тя на 23-4 си е индивидуално , ако си 13-14-15 влизаш в др.социална група(според мен) детска и там предрасъдаците са много ... така че , всичко си е до човек...при мен 70 % г/д от връзките ми са били с по-големи... въпрос на избор
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Момичетата, когато са малки, млади искат батковци, а когато са старички искат по-млади да ги чукат :д
аз си падам по мъже с повече опит,мъжът ми е на 34 от 5 години сме заедно и за 1-ви път от както правя секс разбрах какво е множествен оргазъм с него........
случвало се е, година и половина по-малък, като аз съм на 22, колебая се дали бих повторила...може би не...и не, няма нищо общо със самия секс
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
докато един мъж не се научи че да спориш с жена е безсмислено не е съзрял достатъчно за да има някакви претенции
Живей така че всяко дете да може да те нарече тате
Беше пуснал една тема от която се разбира че си не по голям от 11 12 години.Та наистина зашто питаш?Малък си мойто момче малък си още.Никоя кака не би пуснала на такова разгонено уродче като тебе.Много ме дразниш...........ГРЪМНИ СЕ или майкати и бащати трябва да ти дръпнат кабела за интернета![]()
Интересно ми е на този въпрос след 20-30 години как ще отговорят същите момичета...Ще има да се озъртат за млади зайчета като станат дърти чанти.