.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Цитирай Първоначално написано от tjgirl Виж мнението
    Първо, браво, че все пак се опитваш да я изненадаш по някакъв начин - много сладко ) .

Сега за спагетите: Значи купуваш един пакет спагети (италианските са най-хубави, разбира се), наливаш в една тенджера вода - пъниш я почти догоре, до останат 3-4 пръста слагаш около половин чаена лъжичка сол. Оставаш водата с капака и като заври пускаш спагетите. Обикновено на плика си пише колко минути им трябват, но ориентировъчно са ти нужни 15-20 мин. на слаб огън (внимавай да не ги кипнеш ). Айде успех и да си изкарате супер!
    А не се ли слагаше и олио, или аз греша?

Цитирай Първоначално написано от titinkaa Виж мнението
    Добре де,романтична вечеря ще й правиш,пък със спагети ще я посрещаш?!
    Че какво им е на спагетите като се има предвид, че за първи път готвя?

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    айде нещо лесно : вариш спагетите - предполагам знаеш как ... взимаш един тиган и запържваш някакъв колбас + маслини с доматен сок .. слагаш черен пипер примерно и някаква подправка ... и бъркаш докато доматения сок не стане гъст г/д. и настъргваш кашкавал сирене по желание...
    Засега основната ми цел е само спагети. Дано те да ми се получат, пък тогава ще мисля за сосове.
    Последно редактирано от WhyAlwaysMe? : 10-29-2012 на 18:23

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ти спагети без сос ял ли си? Само сварено тесто ли смяташ да поднесеш на девойчето?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Ти спагети без сос ял ли си? Само сварено тесто ли смяташ да поднесеш на девойчето?
    ?

Абе сосовете са най-лесни. Ако не мога да направя има и кетчуп. Знам, че ги обича така.
    Ама нека не слагаме мазнината в тигана преди да сме хванали рибата. Първо да направя спагетите, пък после ще мисля за сосове.

Колко точно олио се слага във водата? Преди или след като сложа спагетите се слагат солта и олиото? След като ги изцедя знам, май се слага и масло. Как точно става номера?
    Трагичен случай съм, знам.

Голям фен Аватара на LaffyTaffy
    Слагаш тенджерата, наполовина с вода на котлона. Като заври водата слагаш малко сол (само сол) и спагетите. Виж на пакета колко мин. да се върят, хубаво е да гиразбъркаш като омекнат леко, за да не слепнат. Като се сварят ги изцеждаш и тва е.

Бтв: Как, the hell, ги ядете тия спагети с колбас/салам...ил

Цитирай Първоначално написано от LaffyTaffy Виж мнението
    Слагаш тенджерата, наполовина с вода на котлона. Като заври водата слагаш малко сол (само сол) и спагетите. Виж на пакета колко мин. да се върят, хубаво е да гиразбъркаш като омекнат леко, за да не слепнат. Като се сварят ги изцеждаш и тва е.

Бтв: Как, the hell, ги ядете тия спагети с колбас/салам...ил
    Значи без олио, така ли?

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Бе олио и каквито и да е други мазнини... Просто вариш и готово

Аз ли съм единствената дето яде спагети с домашна лютеница, сирене и кашкавал

Цитирай Първоначално написано от WhyAlwaysMe? Виж мнението

Че какво им е на спагетите като се има предвид, че за първи път готвя?

Доста късно, но нищо - да знаеш за друг път . Олио никога не слагам и стагат идеални.
    А иначе не ги слушай изобщо. Не е важно какво правиш, а с какво чувство. Аз лично и на сандвичи бих се зарадвала, като знам, че момчето е отделило време и е помислило как да ме зарадва по някакъв начин. Повярвай ми, ако момичето е свястно ще оцени жеста .

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от WhyAlwaysMe? Виж мнението
    Олио във варене на макаронени изделия? о.о Успех и внимавай да не запалиш някоя ръкохватка...

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Аз като ги сваря слагам една лъжица масло, това им е мазнината. После вече сосове, настърган кашкавал, гъбки и месото...

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Не мога да ти помогна по темата, защото и аз мога да готвя колкото теб, но евала за изненадата, която ще правиш на приятелката си.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от tjgirl Виж мнението
    Доста късно, но нищо - да знаеш за друг път . Олио никога не слагам и стагат идеални.
    А иначе не ги слушай изобщо. Не е важно какво правиш, а с какво чувство. Аз лично и на сандвичи бих се зарадвала, като знам, че момчето е отделило време и е помислило как да ме зарадва по някакъв начин. Повярвай ми, ако момичето е свястно ще оцени жеста .
    Мда на същото мнение съм !
    Бившия ми правеше бъркани яйца и ми нареждаше картофки във формата на сърчице .. Няма значение какво готвиш, просто да е от сърце

Мега фен Аватара на koshtramba
    Бъркани яйца си е класика. Правили са ми 2 пъти и 2та пъти се влюбих в тия хора !
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на Colouring
    И? Как мина?
    Аз иначе спагетите си ги правя така - напълвам половин тенжера вода, слагам една-две щипки сол и оставям да заври. След това слагам спагетите и ги поглеждам от време на време, пък когато станат. И после зависи с какъв сос си ги правиш. Нищо трудно.
    Иначе поздравления за жеста, много е сладко.
    Пък ти друг път, ако пак се опитваш да правиш подобни изненади, направи един пробен път преди това, ако стане - ще си го изядеш, ако не стане - в кофата и измисляш нещо друго. :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си