- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как се правят спагети?
А не се ли слагаше и олио, или аз греша?
Че какво им е на спагетите като се има предвид, че за първи път готвя?
Засега основната ми цел е само спагети.Дано те да ми се получат, пък тогава ще мисля за сосове.
![]()
Последно редактирано от WhyAlwaysMe? : 10-29-2012 на 18:23
Ти спагети без сос ял ли си? Само сварено тесто ли смяташ да поднесеш на девойчето?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Абе сосовете са най-лесни. Ако не мога да направя има и кетчуп. Знам, че ги обича така.
Ама нека не слагаме мазнината в тигана преди да сме хванали рибата.Първо да направя спагетите, пък после ще мисля за сосове.
Колко точно олио се слага във водата? Преди или след като сложа спагетите се слагат солта и олиото? След като ги изцедя знам, май се слага и масло. Как точно става номера?![]()
Трагичен случай съм, знам.![]()
Слагаш тенджерата, наполовина с вода на котлона. Като заври водата слагаш малко сол (само сол) и спагетите. Виж на пакета колко мин. да се върят, хубаво е да гиразбъркаш като омекнат леко, за да не слепнат. Като се сварят ги изцеждаш и тва е.
Бтв: Как, the hell, ги ядете тия спагети с колбас/салам...ил
Бе олио и каквито и да е други мазнини... Просто вариш и готово
Аз ли съм единствената дето яде спагети с домашна лютеница, сирене и кашкавал![]()
Доста късно, но нищо - да знаеш за друг път. Олио никога не слагам и стагат идеални.
А иначе не ги слушай изобщо. Не е важно какво правиш, а с какво чувство. Аз лично и на сандвичи бих се зарадвала, като знам, че момчето е отделило време и е помислило как да ме зарадва по някакъв начин. Повярвай ми, ако момичето е свястно ще оцени жеста.
Аз като ги сваря слагам една лъжица масло, това им е мазнината. После вече сосове, настърган кашкавал, гъбки и месото...
Не мога да ти помогна по темата, защото и аз мога да готвя колкото теб, но евала за изненадата, която ще правиш на приятелката си.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
И? Как мина?![]()
Аз иначе спагетите си ги правя така - напълвам половин тенжера вода, слагам една-две щипки сол и оставям да заври. След това слагам спагетите и ги поглеждам от време на време, пък когато станат. И после зависи с какъв сос си ги правиш. Нищо трудно.
Иначе поздравления за жеста, много е сладко.
Пък ти друг път, ако пак се опитваш да правиш подобни изненади, направи един пробен път преди това, ако стане - ще си го изядеш, ако не стане - в кофата и измисляш нещо друго. :Д