- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Просто ме пресвива корема като си го мисля....... :(
Здравейте просто преди няколко дена забелязъх че ми расте нов кучещки зъб зад старият (15 годишно момче) и но старият ми е млечен и не се клати и здрав и майка ми ми каза че ще запишем час при зъболекар и може би ще се наложи да го махат ( знам че ще се налага) така че бихте ли просто ми казали ако случайно знаете как ще ко махнат за упойката да знам не ме плаши това присто с какво как ще боли ли дори с упойка и живея в Германия с това искам да кажа че докторите нали си знаят работата по добре отколкото българските та така че бихте много ми помогнали ако ми кажетеи моля без рода от тапите коментари да не ти извадят грашния зъб или ще има много кръв с това не ме плашите просто искам да знам как и с какво ще го извадят..... мерси много за коментарите който не са глупави.....
![]()
![]()
![]()
Зъболекаря ще прецени,но предполагам ще е с упойка,иначе ще боли ако е без нея.Спокойно,няма нищо страшно,целта е да махнат стария,за да израсне новия правилно.
Благодаря че отговори пони ти отговори мерси много....... искараха ми го права си не боля и беше с упойка нищо не усетих....... за 30 секунди излезе......![]()
![]()
![]()
имала подобен проблем и ми го извадиха със упойка и нищо не болеше, но по- добре си я плати, защото тези от здр. каса са калпави ... иначе -- спокойно .. нищо няма да усетиш![]()
Уф, радвай се, че другите ти зъби са се клатели или са паднали сами, завиждам на такива хора :Д . От всички, само 1 ми падна сам. Останалите изобщо не се клатеха и за всеки ходех на зъболекар(а имам ужасна фобия, представи си какво ми е било). Пръскаха ми някаква локална упойка.
Everything changes, but beauty remains ...
Ако зъба е здрав, няма никакви проблеми при ваденето. Лошо е ако е разрушен... тогава става малко по-сложно, но пак няма болка.
пръскат ти опойката на мястото и там нищо не чустваш само когато го извади там ще ти истрапне
При мен упойката не се впръскваше, а ми я инжектираха. Не усетих никаква болка от ваденето на зъба.