- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета бихте ли го направили с девствен ?
^E, не е нужно да влизаш толкова в нереализма... : D
Нещата опират до това дали искаш да учиш някого на нещо или не искаш.
А отделно бонус истина е, че девствен мъж не е задължително да е това:
![]()
![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
^ И защо пък да е нереализъм? Какво пречи пък това да се случи? То се е случвало и ще продължава да се случва, само дето не можете да го въприемете. Това е проблема, че си имате едно на ум за тях и само до там. Казах ви.. Без практика и доказателствена част (минимум 2 девственика) не говорете на изуст. Даже не можете да си представите за това, което аз казах. То по принцип целия свят е с такава нагласа към девствените момчета. Напишете virgin boy в гугъла и ще видите какво ще ви излезе на изображения. Е, колко приятели имам - девствени, пък са си големи пичове и мацките ги харесват и всичко си е наред.
За мен е странно да се определят някакви хора на 15-20 за дотолкова секс богини, че нищо и никой освен секс боговете не може да ги задоволи. И аз съм на 20, дете си се водя още в моите си представи, убедена съм, че съм опитвала повечко неща от вас /каааакто щете го приемайте, дълбоко се съмнявам да ме разубедите/, но не мога да се закълна, че някой девствен ще ме приспи по време на секс. Но да, форумният имидж на свръх опитни е важно нещо.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Въпроса ти е така зададен че все едно да питаш дали една жена предпочита малък х*и или голям х*и!
Ако си уверен във всичко което правиш в живота си, ако си намерил своя характер, ако изглеждаш добре и говориш добре ще си намериш момиче което не иска просто чу***е. Плюс това ако прочетеш малко повече инфо в нета ще разбереш че момичетата изпитват повече удоволствие от емоциите,от отношението по време на секс, от поддържаното мъжко стегнато тяло, от уверените мъже (уверените хора знаят как да изглеждат уверени дори когато са притеснени) Повечето момичета които пишат тука просто изказват мнение. Така че винаги прави това което смяташ за добре а не това което е написал някой тука. Представи си че тука взимаш съвет от хора които в реалния живот никога няма да послушаш.
Бъди с характер!
Нещата не опират до това колко си изпитвала, а дали ще изпиташ нещо различно от девствен. Давах пример, не съм посочвал никого към този пример, но имам една приятелка (на 23), която малко или много мислеше като вас /нищо ново не може да и покаже девствен/, но така или иначе нещата станаха с едно момче, и по-късно тя ми каза, че той не е бил на 14 или 15, а на 19 и се е държал като нормален човек. Даже не го е била попитала, дали е девствен или не, нищо нямаше между тях, просто секс за няколко вечери, и каза, че е направила разлика между някои момчета и него, защото той се е опитал да и направи колкото се може повече удоволствие, знаел е къде да пипа и тя не се е задоволила от един път. След първия път, той и е казал, че е бил девствен, докато не го е направил с нея и тя е била шокирана, но нищо не и е попречило да продължат. Това искам да кажа, че доколкото и НЯКОИ да го повтарят в тази тема, има наистина момчета, които могат да ви изненадат. Просто въпроса е там, дали бихте им дали шанс или не.
Мисълта ми беше, че без значение какъв опит съм натрупала досега, имам още какво да видя. И не се определям вече като сексуално чудо, за което хората с една идея по-малък опит са под нивото ми или загубеняци. От тях съм сигурна, че съм опитвала повечко неща, което няма общо с години, а по-скоро с обстоятелства. Това не значи, че съм професионалистка във всяко такова нещо и няма повече на какво да бъда "научена".
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Само ми е много странно,когато някой каже ''няма с какво да ме привлече един девственик'' и това съм го чувала от мои приятелки,които също са девствени,та ако искам да се запозная с някой,може би отивам и първото нещо,което ще го питам е ''девствен ли си''.Познавам толкова хубави и привлекателни момчета,които са девствени и не мисля,че ако наистина си харесам някого и имам чувства към него,ще ме спре това,че е девствен.
Не мисля често,не мисля много,но когато го правя си мисля само за теб!!!
От всички пишещи тук, симпатизирам само на мненията на draid.
Повече нищо няма да кажа, достатъчно писах и изливах нерви по вас в по-предните страници.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Естествено, че всеки има мнение и не мисля, че някой се опитва до толкова да наложи собственото мнение. За мен тук става въпрос, за това че не може момичета на видимо ниска възраст да се обявяват толкова твърдо, против нещо което не им е ясно, а и няма как да знаят при липсата на достатъчен опит в тази насока.
Aз пък се захванах, защото ме издразни тая картинка на неимоверно задръстения момък, на чието чело пише девствен от 3км. Иначе темата не е от най-великите като цяло.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
И понеже е teen и някой ако твърди че на 14 е супер възраст за раждане, то ние трябва да се съгласим и да го поздравим за мъдрото заключение по-дъртите така ли ?
И възрастта е критерий за опит. Тук не става дума само за ръгане и мисля, че много добре е известно и на теб.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
аз мисля,че тряя се изнасилим по между си и всичко ще се нареди както трябва
е така
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...6LvwH7Npvv4dIh
Аааа не така. Намери ми един коментар на DragonLady, PP или DD, който не твърди, че девствения се разпознава като прокажения.
абе личи си в повечето случаи , но зависи от човека и компанията, с която е
нагласата му , настроението и тнт
Аз лично пред някои се правя на един тип, а пред други пък по съвсем различен начин се държа
Ако момчето е влюбено много в някоя - то тогава притесненията не могат да се скрият ..![]()
.....
Дрейд, дрейд, дрейд,
тръгнал е на рейд,
врага развратен да срази,
пошлостта му да изобрази.
На неправдата немезис,
своя достолепен тезис,
той не ще се умори,
докато не утвърди.
Фусти и бостани прости,
с думи мъдри ще разкости.
Гледам и се мая аз