.
Затворена тема
Страница 15 от 22 ПървиПърви ... 5111213141516171819 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 526
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    бие те комплекса тебе, ама не в тая тема точно.
    е, и в тая де.
    изобщо тва злобеене и постоянно изкарване на умна. не е добре, ти ка'ам :>
    Абсолютно.

Изобщо не знаеш, а и не е твоя работа, дали момичетата на моето мнение изхождат от личен опит или предубеденост, че да си отваряш голямата уста и да плюеш като кобра.

Мега фен Аватара на draid
    Айде пак опряхме до опит...

anonymous708973
    Guest
    Естествено. Пък и тя до засегна.
    Откъде-накъде някаква си там ще осъжда моя избор без да знае дали пък случааайно нямам кофти опит, който не бих искала да се повтори за нищо на света? М?
    И аз мога да съм лоша.

Секса не е най-важното нещо, че да ви е самоцел, ама още не сте го разбрали.

Не четеееш, секса Е важен, но НЕ е най-важното.

Цитирай Първоначално написано от miminko Виж мнението
    Сексът в една връзка Е важен, дайте да не си говорим глупости
    оф, аре стига клишета бе.

защо пък в една връзка да не може без секс
    мен не ми тряя лично
    тряя ми комуникация, разбирателство

знаете ли колко е трудно да се намери такава с истински хора?
    ама истинска комуникация.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    оф, аре стига клишета бе.

защо пък в една връзка да не може без секс
    мен не ми тряя лично
    тряя ми комуникация, разбирателство

знаете ли колко е трудно да се намери такава с истински хора?
    ама истинска комуникация.

А когато ти се прави секс? Най-добре партньорът ти да удовлетворява всичките ти нужди. Иначе винаги нещо ще ти липсва ( и нищо чудно да си потърсиш другаде )...
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Цитирай Първоначално написано от miminko Виж мнението
    Не съм твърдяла второто, но в една връзка трябва да има баланс, трябва да се обръща внимание на всичко, за да бъдат отношенията пълноценни.

jghgh, наречи го клише, за мен е факт. На мен ми е нужен секс, нужна ми е страст.Ако в една връзка няма страст, аз бих я нарекла приятелство. Комуникация, разбирателство-чудесно, на всеки са му нужни, но не са достатъчни само те.
    Аз не съм и твърдял друго, ама не забравяй че секс ще правиш още 10-тина години и после какво ? Ще стоиш сама или ? Защото навремето за теб е било на първо място секса ли ? За това казвам, важно но не най-важното

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    че да ви е самоцел
    това изчерпва темата

Възприемането му като такава е и мнението на Джоли на предната страница. Живеела за плътското удоволствие..

Май голяма част от спорещите в темата (и не само) го поставят на толкова висок пиедестал именно защото не са намерили други, не по- малко важни качества в човека с/у себе си.

Хората днес правят много повече секс и се залъгват, че са максиламно задоволени, но не са удовлетворени дълбоко в себе си, защото едно 60-70% от връзките (на подрастващите) се градят само на плътско удоволствие (което междувпочем също е под въпрос предвид множеството мрънкащи по темите).

Та това е изместване и преразпределение на ценностите в една връзка, при което такива хора поставят тежестта почти и единствено в/у секса, за да се абстрахират от незадоволителното присъствие на други.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    това изчерпва темата

Възприемането му като такава е и мнението на Джоли на предната страница. Живеела за плътското удоволствие..
    .
    Нем , писахме си
    Просто не иска да го прави с някой ,който не може нищо и не е страстен
    Тук не говорим връзка и любов, а за просто 1 удоволствие с непознат

Това, че за вас сексът не е най-важното или изобщо можете без него(като второто за мен е ненормално) не значи, че и аз трябва да бъда такава. Не живея само за това, но искам когато го правя, да бъде както трябва и както ми харесва.
    Освен това НИКОЙ не ви е казал, че става въпрос за човек, който не е правил секс нито веднъж и че тея, които са го правили веднъж- два пъти вече са айде вижте ме колко съм напред с материала. Има хора, които и в първия си път са по-добри от други, които имат повече "бройки". За моя партньор трябва сексът да е толкова важен колкото и за мен и трябва да му идва отвътре. Да няма комплекси, задръжки и тем подобни, каквито имат девствените и "полу-девствените" , както ги нарече мисля че umri по-назад, обикновено. На девственото момче най-малкото му е странно това, което прави. И на мен ми е било странно в началото за някои неща. Но сега ако попадна на такъв със задръжки, адски много ми смъква желанието. Не знам как не разбирате, че не може да си подхождаме с всички хора на целия свят. И ако не ми е комфортно с всичките възможни хора по един и същи начин, значи съм ненормална и избивам комплекси и надута госпожица и още не знам каква. А ако съм способна да бъда с всички хора , тогава няма ли да съм курва според вас? Е, уважаеми съфорумници, ако живея за Вашето мнение, докъде ще я докарам?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Тук не говорим връзка и любов, а за просто 1 удоволствие с непознат
    За всичко говорим, поне в темата не е уточнено, че иде реч за една нощ.

за всичко , да
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    В първите страници написах, че иде реч за всички случаи.

Ама аз и връзка и любов не мога да имам с момче, което прави кофти секс.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    За моя партньор трябва сексът да е толкова важен колкото и за мен и трябва да му идва отвътре. Да няма комплекси, задръжки и тем подобни, каквито имат девствените и "полу-девствените" , както ги нарече мисля че umri по-назад, обикновено.
    Точно. Винаги съм твърдяла, че един от факторите за успешна връзка е именно поставянето на секса на еднакво стъпало от ценностите, ако мога да ги нарека така.
    Значи... да видим какво се получава... аз не искам да спя с девствен, защото за мен сексът е много важен. А защо е важен толкова много? Защото не съм открила по-важни качества в партньора си. Аха.

Вие болни ли сте?

Мега фен
    . На девственото момче най-малкото му е странно това, което прави. И на мен ми е било странно в началото за някои неща.
    стига бее ;dd

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Значи... да видим какво се получава... аз не искам да спя с девствен, защото за мен сексът е много важен. А защо е важен толкова много? Защото не съм открила по-важни качества в партньора си. Аха.
    Перифразираш ми думите, местейки фокуса на изказването ми.
    Никъде не съм казала, че не е важен и не ми е нужна химия и страст.
    Просто ако темата беше за друг аспект на връзката, нямаше да анатемосвате така, което ми подсказва, че за повечето сексът е най- важно и едва ли не единствено и достатъчно условие за пълноценна връзка, а не е точно така. Остротата и категоричността на доста от изказванията очертават такива нагласи.
    P.S. Защо веднага се отъждестви с тези 60-70%, които споменах?

Едит:
    Ама аз и връзка и любов не мога да имам с момче, което прави кофти секс.
    Обаче, ако имаше други кофти качества, би преглътнала някои от тях. Ще ми кажеш: "да, ама ако не са непоносими." И аз съответно се запитвам кое е поносимо и кое не. На това няма конкретен отговор, защото за мен едни са такива, за теб други са такива. Така стигаме до извода, че ние имаме различни ценности, поставени на различни стъпала в ценностната си йерархията. За теб на най- горното стъпало (съдейки по изказванията ти) стои сексът. Затова ако получаваш хубав секс, си готова да преглътнеш някои други недостатъци или липса на определени добродетели. И започваш да се самоубеждаваш колко ти е яко.
    Последно редактирано от therichbitch : 11-10-2012 на 09:50

anonymous708973
    Guest
    Перифразираш ми думите, местейки фокуса на изказването ми.
    Никъде не съм казала, че не е важен и не ми е нужна химия и страст.
    Просто ако темата беше за друг аспект на връзката, нямаше да анатемосвате така, което ми подсказва, че за повечето сексът е най- важно и едва ли не единствено и достатъчно условие за пълноценна връзка, а не е точно така. Остротата и категоричността на доста от изказванията очертават такива нагласи.
    P.S. Защо веднага се отъждестви с тези 60-70%, които споменах?
    Защото изказването ти беше насочено към хора с моето мнение.
    Аз знам, че за мен и моята връзка не е вярно, но просто се издразних на безумното заключение.

Град
    Sofia
    Не е общовалидно, не е и безумно, но при всички положения го има това явление при доста хора.
    Беше насочено към такива, за които няма нищо по- важно от това в една връзка, не съм чела подробно всички мнения.

Мнението ми не е просто "против" , а ми е странно как не можеш да се примириш с кофти секс, ако човекът има много добри качества, но можеш да се примириш с кофти поведение, ако човекът прави хубав секс. (това е често явление, хората продължават да стоят във връзки, които не могат да им донесат емоционална наслада и се измъчват само защото получават добър секс).
    Това е алогичното, което намирам в ситуацията, а не плюя някого, защото иска добър секс.

П.П. То.. ако може всичко накуп, е най- добре, но естеството на темата не е такова (предполага избор или-или, поне в едната посока)

Ако сексът е кофти и няма химия във връзката ми (специално моята, за вашите не гарантирам) ще ми стане скучно, ще потърся забавление другаде, ще му изневеря с някой, който дори да не е толкова миличък и добричък, прави страшен секс, и ще осерем връзката заради единия секс. И момчето ако за него това не е толкова важно няма да ме разбере и ще ме запомни за цял живот като кучката, която не знаеше какво иска и ми изневери с оня селяндур. Това по-добрият вариант ли е? За мен мъжът до мен трябва да е страстен и да го желая, да има химия. Другите неща също, но това е изключително важно. Първична съм, сексуална съм, какво да направя? Поне си го знам и знам как да действам със себе си.
    Както имаме различни типове за мъже, така имаме различни мнения за това кое е важно в един мъж или една връзка. Аз не казвам, че гледам само да прави хубав секс и другото заеби, но казвам, че ако сексът наистина му куца, колкото и добре да се държи няма да се получи.

п.с. в момента имам чисто сексуална връзка с момче, с което нищо друго не ме свързва. Ако търсех само сексуалното в противоположния пол, щях да се обвържа с него, а аз не си позволявам дори да излезем само двамата някъде или да покажа някакви чувства. Не мога дори да си представя да ходя с него.
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 11-10-2012 на 10:31
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Sofia
    Това обяснява разбирането ти.
    Искам да попитам дали не чувстваш ли потребност от повече (не конкретно с него).

Чувствам, разбира се. Но предпочитам да съм сама, отколкото с някакъв, който не ме удовлетворява напълно и ей така да има.
    С него не, определено, по принцип да - имам нужда от човек до себе си, но не виждам подходящи.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Не е общовалидно, не е и безумно, но при всички положения го има това явление при доста хора.
    Беше насочено към такива, за които няма нищо по- важно от това в една връзка, не съм чела подробно всички мнения.

Мнението ми не е просто "против" , а ми е странно как не можеш да се примириш с кофти секс, ако човекът има много добри качества, но можеш да се примириш с кофти поведение, ако човекът прави хубав секс. (това е често явление, хората продължават да стоят във връзки, които не могат да им донесат емоционална наслада и се измъчват само защото получават добър секс).
    Това е алогичното, което намирам в ситуацията, а не плюя някого, защото иска добър секс.

П.П. То.. ако може всичко накуп, е най- добре, но естеството на темата не е такова (предполага избор или-или, поне в едната посока)
    Хората, които са във връзки за единия секс, не се ли наричат fuck buddies, приятели с привилегии и т.н.?
    Идеята ми е, че явлението, при което връзката е супер, ама сексът е кошмар, е доста по-често срещано. Другото е поправимо (просто знаете, че правите секс и това е).

Ако обичаш, човека до себе си ще се чувстваш задоволена и секса с него ще ти харесва, ако нямаш чувства винаги ще намериш някакви кусури с времето, неизбежно е и това е нормалният ход на нещата. Секса, е на 65% емоционално изживяване, а не просто яко клатене.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си