Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
Работата е там, че в темата се изписа... как нямало как да ви привлече даже девствено момче, щото всичките били неуверени и нз си кво си ...
Автора не пита дали би правила секс за една вечер с девственик, а по принцип ...
Въпреки че, преди да пробваш някой няма как да разбереш колко е добър всъщност ..
Права си, но е логично човек с повече опит да е по-добър от този без никакъв-учим се с времето.

Цитирай Първоначално написано от GrandProtector Виж мнението
ММм примера е малко тъп. Давам прост пример. Докато едно момче не е правило секс с момиче, не значи че той автоматично спада към графата че не може да направи въпросния акт, така че ди да се чувстваш прекрасно.
Всичко зависи от момчето до колко е изнервено и притеснено – т.е. ще е по-вдървено, но ако е напълно отпуснато и се чувства комфортно,). Секса по принцип е директен контакт с партниора отсреща, но пък има и индиректна връзка (изключваме секса за 1 нощ). Изследвано е че при секса участват всички сетива. Мисля че секса не е само мушни ми го/вади ми го(поне за мен). Не знам от коя страна гледаш на нещата.
Да, и аз гледам от тази страна, при сексът (е препоръчително да) участва любов. Но доколкото разбрах аз, в темата обсъждаме на първо място физическото изживяване с девствен и опитен. Не го е правил преди-нормално е да не е про. Някои девствени ще са по-добри от други със сигурност, но не може да ме убедите в това, че човек, който не е правил секс през живота си ще е по-добър в него от човек, който има значителен опит.