- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Последна тема по темата 21.12.2012! Кой каквото има да казва,да го каже..
Пак пишеш без да си чел. Астрална проекция едва ли има нещо общо с тази тема.
Колкото до астрологията - тя никога не е предсказвала такива неща. В 13:11 часа наше време /когато трябваше да 'свърши' света/ Слънцето навлиза в Козирог, това е началото на астрономическата зима, зимното слънцестоене. Всички планетите не се подреждат в една линия и това нито астролози, нито астрономи са го казвали. Имаше съвпад на планети през август и това е нещо напълно нормално. А Земята, Слънцето и Центъра на Галактиката няма как да са на една линия, защото е физически невъзможно.
Друг е въпроса, че край на света ще има, когато Слънцето се превърне в червен гигант, но това няма да е никак скоро. Ще има и край на Вселената, все пак нищо не е вечно.
А измеренията са 4 - 3 на пространството и 1 на времето. Пето измерение е просто метафора с, която се описва нещо непознато и мистично.
само един астролог-екстрасенс и един астрален-магьосник могат да овъртат така за да избегнат истината..............![]()
свършекът на духовното/религиозното беззаконие ще дойде съвсем скоро, понеже времето му вече почти изтече:
"Седемте глави са седем хълма, на които седи жената(т.е. на които духовното/религиозното беззаконие е основано); те са и седмина царе(т.е. те са и седем времена), от които петимата паднаха(т.е. като считано от грехопадението нататък пет хилядолетия ще преминат), и единият сега е(т.е. и свършекът ще дойде през шестото хилядолетие), а другият още не е дошъл(т.е. а времето, за което духовното/религизоното беззаконие ще царува през шестото хилядолетие ще бъде накрая), и когато дойде, трябва само малко да постои(т.е. но след като настъпи ще продължи съвсем малко);" Откровение 17: 9-10,
"Тогава погледнах по причина на гласа на надменните думи, които рогът изговаряше(т.е. които служителите/работниците на духовното/религиозното беззаконие свидетелствуваха/пророкуваха); гледах догдето звярът биде убит(т.е. докато духовното/религиозното беззаконие бе унищожено), и тялото му погубено и предадено да се изгори с огън. А колкото за другите зверове(т.е. а колкото за останалите дейности сиреч душевната/интелектуалната, икономическата, и физическата), тяхното владичество биде отнето(т.е. тяхната сатанинска сила/активност бе отнета); животът им, обаче, се продължи до време и година..... Тия четири големи звяра(т.е. четирите основни беззакония, духовното/религиозното, психичното/интелектуално, икономическото, и физическото), каза той, са четирима царе(т.е. са и четири(-те) основни дейности), които ще се издигнат от земята. Но светиите на Всевишния(т.е. но истинските Светии) ще приемат царството, и ще владеят царството до века и до вечни векове..... Четвъртият звяр(т.е. духовното/религиозното беззаконие) ще бъде четвъртото царство(т.е. ще се окаже в основата на всичкото зло) на света, което ще се различава от всичките царства(т.е. и ще се отличава от другите беззакония по това че е източникът на всички злини), и ще погълне целия свят(т.е. и ще се окаже че именно то докарва/управлява злото на/в света), и ще го стъпче и разтроши(т.е. и ще се опита да залее целият свят с множество злини). А за десетте рога, те са десет царе(т.е. те са можеството служители/работници на духовното/религиозното беззаконие), които ще се издигнат от това царство; и след тях ще се издигне друг(т.е. и ще се окаже че лукавият действува именно чрез тях), който ще се различава от първите(т.е. който ще се различава с това че неговите служители ще се окажат марионетки в неговите ръце) и ще покори трима царе(т.е. и по този начин ще внесе и управлява злото в другите три основни дейсности т.е. психичната/интелектуалната, икономическата, и физическата)..... Но когато съдилището ще заседава(т.е. но когато истинският Бог се събуди напълно и завинаги), ще му отнемат владичеството, за да го изтребят и погубят до край. А царството и владичеството, и величието на царствата, които са под цялото небе, ще се дадат на людете, които са светиите на Всевишния(т.е. на истинските Светии), Чието царство е вечно царство и на Когото всичките владичества ще служат и ще се покоряват." Данаил 7: 11-27,
"И видях, че слизаше от небето един ангел, който държеше в ръката си ключа на бездната и една голяма верига. Той улови змея, старовременната змия, която е дявол и сатана, и го върза за хиляда години, и, като го хвърли в бездната, заключи и я запечата над него, за да не мами вече народите, преди да се свършат хилядата години, след което той трябва да бъде пуснат за малко време. И видях престоли; и на тия, които бяха насядали на тях бе дадено да съдят; видях и душите на ония, които бяха обезглавени поради свидетелствуването си за Исуса, и поради Божието слово, и на ония, които не се поклониха на звяра, нито на образа му, и не приеха белега на челото си и на ръката си; и те оживяха и царуваха с Христа хиляда години." Откровение 20: 1-4
Последно редактирано от npp : 12-21-2012 на 11:52
И това го казва човекът, който увърта /пише се с У, по-дяволите/ във всеки един свой пост, човекът който съзнателно избягва огромна част от въпросите, които му биват зададени, просто, защото НЕ МОЖЕ да им отговори ???
Къде по-точно увъртам ? Ти изобщо знаеш ли как е възникнал мита за свършека на света на 21 декември ? За каква истина говориш ? Астрологията няма нищо общо с тази дата. Колко са астролозите, които са казали, че света ще свърши на тази дата ? Нещо бъркаш астрологията със конспиративни теории. Единственото събитие, което реално се случи е зимното слънцестоене, т.е в часът, когато светът трябваше да свърши, настъпи астрономическата зима, нещо, което се случва всяка година. Вземи си извади главата от задника и прочети малко - http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5387391.
Ми да,астролог-екстрасенс и астрален-магьосник къде къде по-добре от ретарднати християни.
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Отговарям колкото време имам и колкото преценя за нужно. Имам си достатъчно други ангажименти за да кисна във форума и да пиша, и да отговарям на въпроси, някои от които изискват дълги отговори. А и както повечето хора в този форум влизам най-вече за забавление и отмора не да диктувам лекции и да бълвам дълги философски боламачи.
Има достатъчно книги, които има воля да чете.
аз не съм будител на човешки съвести, просто си казвам мнението по някои теми и въпроси, а някои астролози и астрали си мислят, че съм им длъжен с нещо.
ПП: Сега отивам да ям картофи, после ще си нарежа хартия за WC от страниците на някоя астрологическа книга или вестник - би ли ми препоръчала някоя с по-меки корици.
айде да не ти казвам за астролози които уж предсказват събития в живота на други хора (тази година планети казвали, че щял да се ожени, другата година, че ще има пари и т.н.), а в същото време не могат да предскажат събития в собствения си живот, за да се предпазят и ли поне да се подготвят за тях.
нито една планета или съзвездие не може насила да накара човек да върши добро или зло.
Последно редактирано от defender : 12-22-2012 на 12:05
Ако толкова искаше да ни убедиш в правотата си, щеше да отговориш. Ето, вместо да пишеш този пост, можеше да отговориш, но просто си търсиш извинения.
Подфорумът носи името 'Философия и религия', бУламачите си изливай някъде другаде.
Тогава може пък да ми препоръчаш някоя в, която да има отговори на въпросите ми ?
За астрологична книга не зная, но има една друга, която ще ти свърши чудесна работа, нарича се Библия.
Айде, кажи ми, много бих искала да зная. Известни ли са тези астролози или написа поста си без да имаш конкретен пример ? Иначе да, със сигурност има такива хора, някъде там.
Никога не съм казвала, че може. Астрологията не ми е последна инстанция, а просто хоби и забавление. Плюс това всеки има различна представа за добро или зло. За теб зло може да са хомосексулността, абортите и прочие, за мен може да не е. В астрологията няма определение за добро и зло.
Астрологията е най-елементарния и безполезен, че и компроментиран дял от всички духовни, религиозни и окултни занимания, и също е и отричан от науката.
Пълна глупост е общо взето, да си човек на науката пък да се интересуваш от астрология, и да отричаш и да не разбираш истински важните неща, просто си на дъното на тия сфери.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
не закачааааааааааай!
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Мда, разликата е, че аз не използвам библията като някакъв ориентир за каквото и да било.![]()
Кой каквото има да казва,да го каже:
Маите и тея дето подкрепят апокалипсиса на 21.12.2012 да си го нач*кат с извинение.
искаш ли да ти помогна да си го начукаш с извинение?
А ти гледай The great global warming swindle (http://kolibka.com/2.html - има го тук със субтитри), ако още те интересува темата.
Ама чакайте бе,то от 21 почва да идва края спокойно,а пък аз не подкрепям астрологията