- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Работите ли (тези които не учат) и какво?
Здравейте , тази година завърших , но нямам възможност да почна от тази година да уча и все още си търся работа. Сигурно има и други от вас ,които са в мойто положение. Та въпроса ми е какво работите с едното средно образование ? Аз вече няколко месеца си търся работа и нищо.
не уча,защото малко не ми стигна БАЛ-а за да ме приемат.И аз от 2-3 месеца си търся работа,само ходя по интервюта и нищо.Да не гворим какви мизерни пари предлагат.Например в МОЛ-а за продавачка на аксесоари и бельо ми предлагаха заплата от 250лв,които само за пътни ще ми вървят.
Какво ти е "едното средно образование"?
Аз като завърших гимназията се хванах сервитьорка. Имайте предвид, че за хора без опит и квалификация нямате право на кой-знае-какви претенции.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Мрежови администратор съм, и преподавам в курсове на хонорар, сега завърших 12ти клас, влязох кн в су, но мисля да прекъсна 1 година.
Ама съм чела сравнително много, че да работя тези неща.
Нищо, че в средното не съм ги учила.
ПП: Ходете на някакви курсове, примерно сега съквартирантките ми ходят на HTML5 + CSS3 + javascript в телерик, безплатно, и са станали някакви про, а са в 11ти клас.
Нищо не пречи да се развивате в друга област, и да заработвате от ИТ, или да си направите ваш бизнес, докато си учите това, дето ви кефи.
Последно редактирано от NomNomNom : 11-01-2012 на 17:04
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Аз пък съм си тъп охранител
Но докато си скучая си се занимавам с web програмиране![]()
Работя мразя училището .. работя като барман от момента в който завърших главно по курорти![]()
Международен Шофьор.Работата е гадна но парите са добри като за България
Търса много контактни студенти за почасова работа,за повече информация желаещите да пишат на mlad_talant@abv.bg
Мрежов администратор, обаче не ми е работата мечта... т'ва е само колкото да преживявам.![]()
Много хора казват " Отивай в ПроМаркет, много лесно ще те вземат". Да така е, закъснях с 3 часа за интервюто, взеха ме. Изкарах точно 2 месеца и напуснах. Не се хващайте на тая въдица, защото после ще се вайкате за пропиляното време. Правилата им са под всякаква критика, условията на труд са безобразни и просто ще ви прецакат.
NomNomNom можеш ли да ми споделиш още малко инфо за тези курсове, ако нямаш против?
Работя във фабрика за направа на кичури за удължаване на коса мале по колко сложен начин го обясних!
на 16 момче: през лятната ваканция тука в града работя в един басейн.. на ден 20лв! ;д
Подкрепям мнението, че без опит нямате много много право на избор.Хващате се на някаква работа колкото да изкарвате пари докато не решите какво искате да правите с живота сиКато решите започвате да преследвате целите си до дупка и някой ден може и да работите хубава работа за добри пари и хубави условия на труд.
Информация за споменатите от НомНом "неща" в интернет много, курсове не са нужни, освен за сертификат.По - добре е сам да го научиш и само изпит за сертификат да издържиш.Пестиш много пари.
You think you're so clever and classless and free
But you're still peasants as far as I can see
Аз тази година завършвам и заминавам за Испания, там нашите ще ми търсят няква работа, а след 1-2 години ще се върна да уча или направо там, а може изобщо да не уча ако си намеря яка ралта
Тук в България е много трудно! Да не говорим, че и в чужбина вече не е лесно, но аз нямам претенции, и чинии в баровете да се налага да мия за 200 евро на месец, ще го правя.
Съветвам всички ви да сте така в началото, а по нататък може да излезе нещо по-хубаво. По-добре малко от колкото нищо все пак![]()
Да, но тук ще си остана с 200-те евро и миенето на чинии за цял живот! Докато в Испания имам реален шанс в последствие да попадна на нещо много по-добро от това![]()
Без квалификация не знам колко много по-добро може да бъде, но ти си знаеш.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ти ме забавляваш страшно много с глупавите си изказвания.
В телерик са пълни идиоти, тия са станали Прота само според твоите разбирания, които се равняват на някой учил месец подобни неща.
Тестер на лекарства, днес не съм пил и това е причината да съм брутално искрен.
Не работя в момента и се срамувам от това, бях почнал една работа, но шефa ми се оказа психопат и фирмата е корумпирана и добре e, че напуснах на време, в момента си търся, но бeз успех![]()
^Бъзика се.
Програмист съм, правя видео игри. И май още съм студент във ФМИ.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Студент съм в Германия и работя във фирма. Фирмата се занимава с транспорт и работата е готина. Особенно когато шефа иска превоз. Шефа е възрастен мъж, но пътува по командировки и ме вика да го карам до летището. Не искал да се ядосва с глупаците по пътищата, затова вика някой от младежите да го кара с неговата кола - БМВ 760Това е може би най-забавната част от работата.