- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- sled sex?
kakvo pravite sled sex?
ostavate da si lejite gushnati?
stavate da se miete?
palite cigara?
otivam da se iskypq (moje i povtorenie v banqta) sled tova palq cigara i si zaminavam![]()
Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...
Kato sfur6i6 praska6 1 kiu4ek na masata i si trugva6 gol![]()
Първия път седяхме и се гледахме тъпоИскахме да пикаеме ама немаше къде
![]()
Ям. Тогава страшно много ми се разбулва апетита.
еми къпя се, след това цигара и нещо алкохолно за пиене и си лягаме
Еми.. де да знам. Разли4но е. Понякога отивам да си взема душ4е, понякога ми се дояжда зверски, понякога припалвам, ама само понякога, 4е ве4е не пуша.. ама най-4есто си поседяваме гушнати, ако има време
![]()
Робинята на Quench
Зависи. Повечето пъти отивам до тоалетната да се подмия или пък си се гушкаме. Друг път влизаме да се чипкаме заедно. В трети, ме гушва и откъртвам на момента. ( това последното започна да се случва мноого често)
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Пхахха много яка идея.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Иначе по темата-нищо не правим,лежим си гушнати и си говорим за нещо![]()
f@nt@zi@
лежим си, после тоалетната, после да хапнем нещо,ама ако трябва да се прибирам-обличаме се и ме изпраща до дома.
Az sled sex mn obicham da zapalq edna cigara tova e lubimoto mi neshto sled sex e sled momcheto s koeto s1m go pravila![]()
Ами различно.Със сегашния ми приятел погушкаме се малко,и го правим пакИ след няколко пъти "пак,пак" си взимаме душ (а понякога по време на душа пак :P ) и после си се гушкаме и си спинкаме двамата.Той не пуши,но аз обикновено като се изкупем вече си паля една цигарка и си заспиваме заедно.
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.
ami vzimam si du6 moje i zaedno posle tq qde 6toto stra6no mn ogladnqva sled seks,a az piq ne6to alkoholno i posle si lqgame moje i da povtorim kakto se slu4va v pove4eto slu4ei i da zaspim gu6nati![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Еми.. зависи къде сме, но като цяло той отива се измие, аз до тоалетна и после пак заедно в леглото гушнати![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Цигарка задължително!Кофти е да си пушач!После зависи гушкаме се или пък се мотаме
Приятеля ми най-често повтаря една и съща схема: минава през банята за малко, пали цигара и сяда пред компютъра/откъртва. И напоследък много му се дразня. Взела съм решение да го уведомя, че така не можеМомичето има нужда от нежност и внимание след секса.
![]()
Шматаранки мамини... ХАХАХА
Оставям 2 лева на масата и си тръгвам ...
Смисъл 2 по 1 лев, че създават илюзия за повече пари
i nie taka pravimЗависи. Повечето пъти отивам до тоалетната да се подмия или пък си се гушкаме. Друг път влизаме да се чипкаме заедно. В трети, ме гушва и откъртвам на момента.![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)