- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Как искате да изглежда света в бъдещето?
Ти си голям палячо
От всякъде си смешник
Я ела ми го кажи на живо ,че съм глупак като мотика , или само ще плямпаш тук
Ела поне щом имаш нещо да ми кажеш, за да се разберем на четири очи
Ти си един дървен философ , без интереси
Плюс това както гледам във форума единствено ти дразниш повечето от потребителите!
пхахаха
щом имаш нещо лично към мен
или си избиваш комплексите тук ?
а кой ли от тях е секретарката.......................?
Много говорите, но нищо не действате
Смелост се иска за някои неща, а при вас тя липсва
Аз в събота доктора го чаках в Плевен в Кайлъка.
Всеки има право каквото иска да пише
Но това , да започваш да нареждаш и псуваш други потребители ,защото не са съгласни с теб , но понеже си анонимен... - е много жалка картинка
Ти си голям палячоОт всякъде си смешникТи си един дървен философ , без интереситова , да започваш да нареждаш и псуваш други потребители ,защото не са съгласни с теб , но понеже си анонимен - е много жалка картинка![]()
Последно редактирано от Doctor_Satan : 11-07-2012 на 20:49
Оооо, сега ще играем играта на възвишени... любимата ми. Каквото и да правиш драги, винаги ще си биеш главата в тавана на простодушието си. Нямаш потенциала да се развиваш отвъд границите на малоумието си. Колкото и да претендираш за повече, колкото и да се преструваш, колкото и да ме обрисуваш в главата си чрез клишета(комплексар, нищожество и т.н.), пак няма да можеш да стигнеш дори до частица от това което съм. Тия игри и преструвки са ми до болка познати. Чувал съм ги хиляди пъти, сякаш хората искат да се хванат за първото най-логично обяснение, и естествено най-удобните такива са популярните обвинения в комплексарщина. А при крайна нужда и пълна липса на аргументи, ползваме последната клиширана защита - да се правим на възвишени.... Един апотеоз на простодушието. Когато нямаш собствени аргументи прибягваш до имитиране на поведението на други, пак "възвишени", в отчаяната нужда й ти да се почувстваш възвишен. Или пък да излъжеш някой че си такъв. Но мен не можеш да ме заблудиш, така че остави си заучените поведеия и фрази за другите. Всичко което съм казал, нарочно или искренно, е подкрепено с аргументи. На всичките ти простотии съм отговорил, и ако беше успял да вникнеш в това което съм написал, нямаше да си изливаш мизериите си и да разиграваш посредствените си роли тук. Върви си играй някъде другаде.
докторе, страх ли те е да допуснеш някой да те обича. Нещо май много си затворил черупката.
Последно редактирано от defender : 11-07-2012 на 22:01
Само се чудя как не му омръзва да пише толкова много с цел да се оправдае
Направо романи сътворява и все едно и също
Няма ли си работа този човек![]()