.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от sashko705 Виж мнението
    Да си беше сложил екипировка. Педераст тъп.

Мега фен Аватара на Chacho
    А авторката хранеше останалите в друга тема, че не е кой знае кво да загубиш родител.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    А авторката хранеше останалите в друга тема, че не е кой знае кво да загубиш родител.
    * че не ми пука, че някоя си е загубила баща си! Нито я познавам нея, нито баща и, че да изпитвам съчувствие и да си пиша ей така в темата и. И не мисля, че на някой от темата и му пука за баща и или за баба и. Чак писали, че са се разревали.. Аре моля ти се.

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Цитирай Първоначално написано от Oldschool Виж мнението
    Ти си много тъпо копеле... думи нямам да опиша колко тъпа гъбка трябва да си, за да напишеш подобна простотия, но... дори не заслужаваш да ти тегля една клетва, защото си вече наказан да си една малка социална гнида.

Иначе беше пич с момчето, да почива в мир

Съгласна съм с този пост. Когато се ебаваме и лигавиме е едно, но тук става въпрос за човешки живот..
    Снимката с приятелката му и красивата им дъщеричк, която е последната му направена е адски тъжна..толкова са красиви маскирани.. http://24.media.tumblr.com/tumblr_mc...5ofno1_500.jpg
    това отпред е дъщеричката му.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_mc...2adlo1_500.jpg

ужасужасужас...

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението
    офф дано на мотора му няма нищо
    пепел ти на езика
    или устата ли беше
    забравих фразата

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy Виж мнението
    Горкичката :c

Цитирай Първоначално написано от DennisCobain Виж мнението
    * че не ми пука, че някоя си е загубила баща си! Нито я познавам нея, нито баща и, че да изпитвам съчувствие и да си пиша ей така в темата и. И не мисля, че на някой от темата и му пука за баща и или за баба и. Чак писали, че са се разревали.. Аре моля ти се.
    Да разбирам, че ако някой на улицата си потроши крака, ще го подминеш, щото не го познаваш и не ти пука?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Banned Мега фен
    тоя щото го познаваш.. пф.. учудвам се от държанието на хората и от това какви са безчувствени ... айде няма да казвам друга думичка '

и все пак бог да го прости..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Да разбирам, че ако някой на улицата си потроши крака, ще го подминеш, щото не го познаваш и не ти пука?
    сигурно ще му помогне и ръцете да си потроши... то бива бива ама това на някои потребители е супер прекалено... отвратителни изказвания,отвратително държание .. изобщо ... хубаво че не познавам лично някои потребители

Супер фен Аватара на Oldschool
    Качествената музика възпитава идеи, долнопробната възпитава дебили...

^То като гледам май хората възпитават музиката, пък не се намира кой да възпита хората.

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    > Mitch Lucker
    > Suicide Silence
    > dead

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

аа не не нее! Не може да е истина...

как може да го убиждате като не сте чули и една негова песен идиоти за мен беше наи якия металист просто нее чесно почивай в мир приятелю

Супер фен Аватара на MrCreeper
    Какъв металист, какво чудо :Д

20 годишен идиот с гейски глас :Д
    Или поне беше :Д
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Кви са тия гадни металяги бе? Да мрат всичките, амин!

АМИН!

Повече от фен Аватара на domain
    Град
    Горе на Вишната
    Относно смъртта: който няма топки да я приеме - няма, излишно е да говоря.
    Относно групата: слаба ракия, прекалено ми бият на кич - единствения YOLO, който признавам е
    В този ред на мисли не виждам що леете сълзи и пускате теми, за 1 американец, практически самоубил се на пътя, а не за 20 цивилни жертви в Сирия... Малки паразити.
    БлОГът
    Цитирай Първоначално написано от domain
    Виж колко свобода имаш, за да избереш на какво ще си роб!
    Бийте мазни гюбеци по масите, метайте 20-ки, взети от портфейлите на мама и тате по сепаретата, ебете с с шаврантии по кенефите, а после ми се оплаквайте от БГ РЕАЛНОСТТА! ШИБАНЯЦИ НЕУКИ! БГ РЕАЛНОСТА СМЕ НИЕ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!!
    Реалността... е... тежък филм
    Толкова сте плачебни, че не заслужавате да ви троля... *сад

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Ама хомо , честно мн тъпо парче си.

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Темата е стара, но не можах да не се възмутя просто... Как можете да си изливате безпочвената злоба върху Mitch? Той беше прекрасен изпълнител, който с нищо не е заслужил омразата и обидите ви. DennisCobain няма да те нахраня само, защото ако съдя по потребителското ти име, си фен на Kurt, а той ми е идол...
    Просто съм възмутена как може дори да не ти трепне окото за това малко детенце, което ще израсне без баща. И не само за детето на Мич, а за всяко едно дете на света, което расте без родител. Толкова безчувствени хора не бях срещала досега... А това колко сте ограничени да пожелавате смъртта на човека само защото е метъл, няма да го коментирам. Айде пожелайте ми и моята смърт сега понеже слушам такава музика... Ех, аман от мишкари ...Ако бях на мястото на админа бих я затворила тая пропита със злоба тема...
    Последно редактирано от heartlesandfreaky : 01-28-2013 на 08:22
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    хиляди деца израстват без родители, ама не съм видял да правите тема за тях, че има още едно на хиляди километри от нас, голям чеп
    n00bs

Град
    Plewen
    Ох, този форум бъка от безчувствени и малоумни хора. ФАКТ.
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Голям фен Аватара на Pikachu
    Значи, да изясня КАК ПО-ТОЧНО Е УМРЯЛ:

Излязъл да кара мотор.
    ПИЯН.
    Приятелката му го предупредила.
    Ама не.

Освен това, Suicide Silence e толкова група, колкото са и Линкин Парк, тоест по-скоро бизнес, отколкото истински изпълнители. За тва можете колкото си искате да ми отричате, ама забележете тенденцията на възрастта и пола на тези, които го защитават тука във форума, пък и извън него...

Супер фен Аватара на Oldschool
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    хиляди деца израстват без родители, ама не съм видял да правите тема за тях, че има още едно на хиляди километри от нас, голям чеп
    И това е един от най-тъпите отговори, които редовно биват давани от разни социални гниди, за да оправдаят собствената си глупост.

Град
    Plewen
    О, извини ме Pikachu, понеже не съм на 20, ами на 15 не мога да слушам подобна музика ли? LOL, не знаех, че за музиката има възрастова група, благодаря ти, че ми разясни. Официално спирамne, да слушам Nirvana, Bullet for My Valentine, RHCP, Evanescence, Mudvayne, SS, Green Day, BVB, AC/DC и пр. понеже съм твърде малка. Йъп.
    Albus Dumbledore.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си