- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Mitch Lucker е МЪРТЪВ?!?!?!!!!
Пикачу да не се прави, че е много навътре кой какво слуша и колко знае за музиката, че ще има засрамени накрая...
Не се опитвам това да ти обясня.
Просто ако се замислиш по-голямата част от феновете на Suicide Silence са момичета на твойта и мойта възраст (и аз съм на 15). Което говори за това накъде са се насочили - тази част от хората е доста печеливша.
Извинявай, ако ти обиждам вкусовете. Държа си на мнението.
Пък за всички тия групи не си твърде малка... Просто за някои от тях няма възраст, на която да е приемливо да се слушат.![]()
Боже не ги ли болят гърлата да викат така? :С
Да почива в мир момчето, макар че за първи път го чувам.
*сън*
Според мен нито една музика няма възрастова група... Както бабите могат да се кефят на метъл/рок, така и ние можем примерно..Колкото до Мич... Уникален е просто, още не ми се вярва, че е мъртъв, а мина известно време...
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
it looks like..
he suicided in silence. YEAAAAAAAAAA
rip
Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"
Бог да го прости
Обаче без да искам да си навличам гнева на всички но в край на сметка е умрял човек ,който не познавате какви са тези драми на него едва ли би му пукало ако някой от вас беше умрял . Стегнете се малко на хората им умират майки и бащи , а вие тука се глезите заради някой непознат .
Разбирам фенове сте му но хайде да я караме без драми .: )
Пикачу незнам дали го казваш с ирония или не![]()
Но е така в край на сметка да тежко е защото този човек има фенове , на тях ще им е мъчно за него и творчеството му . Но дали на него щеше да му е мъчно ако някой негов фен беше умрял едва ли ? Мисля,че е хубаво човек да поднесе съболезнованията си все пак стаав дума за човешки живот и самата аз го направих . Но да се правят драми от смъртта на човек който дори не знае за съществуването на много от феновете си вече граници с лудосто . В край на сметка не е умрял ,някой близък човек![]()