.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Супер фен Аватара на rusoto_baby_f

Първият път - със или без?

Говорехме си с една приятелка на тази тема, та искам да знам и вие какво мислите..
    Първият път тя го е направила без презерватив, а аз със..Мен ме боля много, въпреки, че беше преди 4 години, аз си спомням много ясно този момент.А тя ми сподели, че при нея е имало болка, но не толкова голяма.
    Искам да попитам, при всеки е различно, но влияе ли на болката ако е без презерватив?Вярно ли е, че ако е без, боли по-малко?

Повече от фен Аватара на Scarface_
    вярно е
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Цитирай Първоначално написано от rusoto_baby_f Виж мнението
    Вярно ли е, че ако е без, боли по-малко?
    Ти, ако си завреш краставица или банан между краката, кое ще те задоволи повече?

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    ^ страшно сравнение няма що

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не е вярно. Наличието на болка е строго индивидуално и прагът на болка е различен при всеки човек.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Принципно си е добре всеки път да сте с презерватив, докато не дойде момент и не заживеете заедно, според мен. Иначе болката си е индивидуална и не зависи чак толкова от презерватива, а от прага на болката при даден човек.
    При мен също беше без и имаше болка.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от rusoto_baby_f Виж мнението
    Говорехме си с една приятелка на тази тема, та искам да знам и вие какво мислите..
    Първият път тя го е направила без презерватив, а аз със..Мен ме боля много, въпреки, че беше преди 4 години, аз си спомням много ясно този момент.А тя ми сподели, че при нея е имало болка, но не толкова голяма.
    Искам да попитам, при всеки е различно, но влияе ли на болката ако е без презерватив?Вярно ли е, че ако е без, боли по-малко?
    болката при всеки е индивидуална... и по пътя на логиката по вероятно е обратното - т.е. с гумичка да боли по малко

Айде продължавай да си го правиш с гумичка, втория път няма да боли толкова. Така поне няма да ти се налага да купуваш адаптирано прясно мляко на ранна възраст

Мега фен Аватара на xoxi
    Ако приятелката ти е била по-възбудена/мокра и спокойна, а ти си била по-стегната и притеснена, това може да е причината за твоята болка. Или пък ти си по-тясна от нея. Както казаха и преди мен, прага на болка също е различен при всеки човек.
    Презервативите нямат способността да намаляват болката или да я увеличават.
    И спря да се върти за миг земята..

Повече от фен
    Боли , не боли си продължавай с презерватив , ако не искаш да ставаш мамаааа.

Мега фен Аватара на Rabalka
    Едва ли някоя е била девствена два пъти та да каже с или без боли повече.Мен ме таковаха със и не ме боля и кръв нямаше,защото явно съм се отворила с някое фитнес упражнение.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Ако приятелката ти е била по-възбудена/мокра и спокойна, а ти си била по-стегната и притеснена, това може да е причината за твоята болка. Или пък ти си по-тясна от нея. Както казаха и преди мен, прага на болка също е различен при всеки човек.
    Презервативите нямат способността да намаляват болката или да я увеличават.
    +1
    Презерватива няма никакво касателство в случея ( освен, че те предпазва от бременност и болести ).

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Цитирай Първоначално написано от Psyko Nuts Виж мнението
    Ти, ако си завреш краставица или банан между краката, кое ще те задоволи повече?
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на draid
    Да бе щото пениса отделя лидокаин и когато е без няма никаква болка. Не знам кой идиот може да помисли че без презерватив боли по-малко от колкото с такъв и да рискува при първият акт да пипне някоя досадна инфекция.

Евала...

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Със или без, болката си е индивидуална, но ако не искаш да ставаш майка или да лепнеш някоя болест, както казаха преди мен, го прави с презерватив.
    Humans need fantasy to be human.

Презервативът не влияе на болката. Просто някои ги боли повече от други. Аз го правих с презерватив 1вия път и не мога да кажа, че е било няква адска болка...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Ами,то живота си е болка,бе хора сега ли го осъзнавате?
    Има по-големи болки от това,живота като цяло си е повече страдание и мъка,отколкото радост и щастие

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Да бе щото пениса отделя лидокаин и когато е без няма никаква болка.

Недей дава идеи на момчетата, които само се чудят какво да кажат, за да склонят девойките.

Първият ми път и двамата бяхме девствени , направихме го без и нямаше никаква болка

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Моят първи път беше с презерватив, нямаше нито кръв, нито болка.
    Зависи от това дали момичето е достатъчно отпуснато, не от това дали момчето е с или без презерватив, няма логика.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си