.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]

Страни болки в корема и гадене?

В петък сутринта имах страшни болки в корема, толкова много ме болеше. Нашите ми казаха да пия Нурофен и да си легна пак. Легнах, свих се на топка, колкото да поотмине болката, но тя беше ужасна и не минаваше. Едвам, едвам заспах отново. Като се събудих после ми нямаше нищо. До тук добре, но снощти, като си легнах, пак едни леки болки имах в корема, не ме болеше толкова, но пак боля и едвам заспах. Само че отскоро едно такова ми се гади. В смисъл, в гърлото ми, сякаш ми се повръща, но знам, че няма да повърна. Просто ми се гади. Така е от няколко дена. Утре мисля ако личната ми лекарка е втора смяна да ида и да ме прегледа, но искам да попитам и тук - От какво може да е това или какво е? Знам, че не сте експерти, но някой от Вас да е имал такова нещо?
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Град
    Somewhere On East =]]
    Между другото - болките в корема ми от петък бяха така, сякъш имах едва ли не камък в корема си.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на L0ST
    Е кажи по-точно къде те боли...ляво, дясно и т.н. . Смис, дай повече информация - боля ме корема е твърде обширно..

едит:

Температура? Колко време те боля и не можа да заспиш? Постоянна болка ли е или отшумява за момент и пак се появява после? На колко си години? Женско/Мъжко?
    Lexynnka

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Да не е от Алпийското меню от МКД?

сега сериозно...
    Опиши по-подробно тази болка,къде е и т.н.,отговори на въпросите,които ти зададе L0ST.Може да е някое вирусче,заради което се чувстваш дискомфортно,може и друго да е.Утре отиди на преглед.Продължителните коремни болки са лошо нещо и трябва скоро да те види лекар. Успех

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Град
    Somewhere On East =]]
    Ами болката е точно в стомаха. Нямам температура. Може би от Нурофена болката се поуспокой и когато заспах и след 1 час ме събудиха вече беше отшумяла. След 2 месеца правя 14, иначе при заспиването ми беше трудно, заради самата болка, но за 20-30 мин заспах.

П.п: Не е от менюто, защото това стана ден преди да го ям
    П.п 2: Женско съм...
    ♥ 2PAC ♥

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цигари? Кафе? Алкохол?
    Диети пазиш ли?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Somewhere On East =]]
    Днеска стана нещо много странно - Още 2 момичета бяха като мен, боля ги корема и им се гадеше. Иначе, не пуша, не пия, не пазя диети, но не ям и много. Всъщност много хора ми казват, че трябва да ям повече, само вечерям и ако в училище си купя нещо, това ми е яденето.
    ♥ 2PAC ♥

Град
    Somewhere On East =]]
    Ей ся си премерих случайно температурата и имам 37 и нещо. Ей ся ще ходя при личната.
    ♥ 2PAC ♥

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Хранително натравяне?
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Град
    Somewhere On East =]]
    Отидох и ми казаха, че просто съм имала някакъв вирус.
    ♥ 2PAC ♥

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    E.. вирусче,както аз предположих. Радвам се че е нищо сериозно.

п.п.Това че ядеш само вечер и в даскало не е никак полезно.. тр да имаш 3 основни яденета и междинни по желание,но основните са задължителни!

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Повече от фен Аватара на jasmins
    Оо боже и аз съм същата о.О мен ме боля 4 дена същите симптоми като твоите...от време на време само се успокояваше и пак почваше да ме боли ама страшно силно и гадно.Женска съм, на 13
    jasmer

Момичето вече отдаааавна е забравила за това, кого го интересува на колко си въобще защо вдигна тематта?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си