- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Страни болки в корема и гадене?
В петък сутринта имах страшни болки в корема, толкова много ме болеше. Нашите ми казаха да пия Нурофен и да си легна пак. Легнах, свих се на топка, колкото да поотмине болката, но тя беше ужасна и не минаваше. Едвам, едвам заспах отново. Като се събудих после ми нямаше нищо. До тук добре, но снощти, като си легнах, пак едни леки болки имах в корема, не ме болеше толкова, но пак боля и едвам заспах. Само че отскоро едно такова ми се гади. В смисъл, в гърлото ми, сякаш ми се повръща, но знам, че няма да повърна. Просто ми се гади. Така е от няколко дена. Утре мисля ако личната ми лекарка е втора смяна да ида и да ме прегледа, но искам да попитам и тук - От какво може да е това или какво е? Знам, че не сте експерти, но някой от Вас да е имал такова нещо?
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Между другото - болките в корема ми от петък бяха така, сякъш имах едва ли не камък в корема си.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Е кажи по-точно къде те боли...ляво, дясно и т.н. . Смис, дай повече информация - боля ме корема е твърде обширно..
едит:
Температура? Колко време те боля и не можа да заспиш? Постоянна болка ли е или отшумява за момент и пак се появява после? На колко си години? Женско/Мъжко?
Lexynnka
Да не е от Алпийското меню от МКД?![]()
сега сериозно...
Опиши по-подробно тази болка,къде е и т.н.,отговори на въпросите,които ти зададе L0ST.Може да е някое вирусче,заради което се чувстваш дискомфортно,може и друго да е.Утре отиди на преглед.Продължителните коремни болки са лошо нещо и трябва скоро да те види лекар.Успех
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Ами болката е точно в стомаха. Нямам температура. Може би от Нурофена болката се поуспокой и когато заспах и след 1 час ме събудиха вече беше отшумяла. След 2 месеца правя 14, иначе при заспиването ми беше трудно, заради самата болка, но за 20-30 мин заспах.
П.п: Не е от менюто, защото това стана ден преди да го ям
П.п 2: Женско съм...
♥ 2PAC ♥
Цигари? Кафе? Алкохол?
Диети пазиш ли?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Днеска стана нещо много странно - Още 2 момичета бяха като мен, боля ги корема и им се гадеше. Иначе, не пуша, не пия, не пазя диети, но не ям и много. Всъщност много хора ми казват, че трябва да ям повече, само вечерям и ако в училище си купя нещо, това ми е яденето.
♥ 2PAC ♥
Ей ся си премерих случайно температурата и имам 37 и нещо. Ей ся ще ходя при личната.
♥ 2PAC ♥
Хранително натравяне?![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Отидох и ми казаха, че просто съм имала някакъв вирус.
♥ 2PAC ♥
E.. вирусче,както аз предположих. Радвам се че е нищо сериозно.![]()
п.п.Това че ядеш само вечер и в даскало не е никак полезно.. тр да имаш 3 основни яденета и междинни по желание,но основните са задължителни!![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Оо боже и аз съм същата о.О мен ме боля 4 дена същите симптоми като твоите...от време на време само се успокояваше и пак почваше да ме боли ама страшно силно и гадно.Женска съм, на 13![]()
jasmer
Момичето вече отдаааавна е забравила за това, кого го интересува на колко си въобще защо вдигна тематта?!