Цитирай Първоначално написано от CH3OH Виж мнението
Мен ме питаха що съм толкова бял, хората мислят българите са чернокожи колкото циганите, не правят разлика и си мислят, че сме еднакви... Познай как ме гледаха като им казах, че всички българи сме толкова бели, а циганите са по-черни...
И не троля
Мхм.

Тва което казва авторката може и да е тролене, може и да не е, ама се случва наистина. В Duisburg, което е един доста гнусен мърляв въглещарски град с турско и арабско мнозинство, ще те попитат "ти защо като си българин не говориш турски". Или в Испания "наистина ли си българка? българите които познавам са по-черни от тебе".

Друг е въпроса че това се случва в среда в която хората като цяло са невежи. Преди 3 дни си говорих с един испанец по този въпрос и той каза "има значителна разлика между циганите от България и българите: едните живеят в гета и не работят, а другите научават езика за 2 месеца и се интегрират в обществото", без дори да съм му давал жокери. Ама той беше интелигентен, докато хората които задават такива тъпи въпроси са дюнерджии обикновено.