- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Самотен :(
Мда, бас хващам, че повечето момичета харесват сдухани, затворени в себе си мухльовци (авторе не се обиждай ;д.. нямам предвид теб точно)
Колкото до автора де ... обувай бе човек, ще си намериш приятели, ще започнеш да .. ъм.. живееш
Хората вероятно не общуват с теб, щото си някъв смотьо ... ми по-скоро щото хич не те забелязват.. прояви малко.. ъм.. личност
Добре, на 17 си до колкото разбрах.... ходиш на училище предполагам ?? От класа ти няма ли някой с когото да общуваш малко повече и да си споделяте. Не говоря за някакво задълбочено приятелство а за елементарните неща. Опитай се да завържеш контакти.. общувай повече и трябва да направиш нещо за това самочувствие, не може така.![]()
оф млад човек си,звучиш като 50-годишен изпаднал асоциален ерген
марш на вънка веднага, намери приятели и хора на които да имаш доверие
а това с момичетата-не всеки път ще ти се отваря парашута,свиквай
+ поработи над слабостите си и горе главата!
Започни да общуваш с хора. Излез с класа ти, запиши се на спорт/курс по нещо, заговаряй хора в рейса, все тая- комуникирай с някого.
Изолирал си се прекалено дълго и сега може би ти се струва непосилна задача, но не е трудно, ще свикнеш.
Успех!
Дъ фак... Аз не мисля, че тук става въпрос за самочувствие... Просто авторът трябва да се надъха и да повярва малко повече в себе си. Има си разлика.
Колкото до приятелите, не знам какво толкова се притесняваш за това. "Приятелство" лесно се заформя, трудно е да го задържиш и с времето то да стане истинско. До тогава няма истински приятел/и. Има познат/и. Това е. А пък за момичето, което ще е до теб, избрало те заради самият теб, едва ли ще му пука как ти се държиш с другите. В случая ще сте важни ти и тя. И вашите взаимотношения. Видях нагоре, че са ти дали хубави съвети, не мисля да ти казвам и аз как да заговаряш момичета и да се държиш с тях. Опит му е майката. И надъхвация. Успех.
Последно редактирано от pandabear : 11-03-2012 на 13:13
Попринцип за мен в едно момче са важни както характера, така и външния вид и не се влияя от това колко приятели има (естествено, ако ги има 1-вите две, те приятелите сами си идват :Д). Но запитай се ще ти бъде ли приятно, ако момичето (твоето бъдещо гадже) има много приятели и излиза постоянно, а с теб отвреме навреме. В началото добре, ама после няма ли да й правиш проблеми, че не ти обръща внимание и т.н. и накрая сълзи и сополи...
Въпросът не е в това да разпитваш всеки какво харесва и да се нагаждаш според хората, а да бъдеш себе си и да се харесваш такъв какъвто си. Ако ти е добре сам, бъди сам. Но ако искаш повече познати (приятелството изисква време), запиши се на спорт, сдобри се със старите си приятели или накарай някой твой съученик да те запознае с нова компания.
Ебати баналните/лузърски/шибани съвети давате .. '' участвай в групови проекти в училище'', '' разходи се,и се запознай с други хора'' .. и други от типа на ''никое момиче не харесва момчета без самочувствие'' .. еми ебал съм ти майката тогава,ако самочувствие значи да се праа на шут за да ми пуснеш, си викам неква курва даам и 200 лв и ми изпива спермата и не ми дреме разбираш ли ? за кво пича ше се прай на шут за едното ебане или да чакам няква с самочувствие като на МАДОНА да ми дигне телефона от 1 вия път .. нищо не му пречи,обаче трябва да ИМА волята и най-вече самочувствието,но не това което вие си представяте ами да си тренира, да си цъка ако иска игри , да си прай квото иска да си плаща за курви и тва е.. ( очаквам да бъда нападнат от 100 кг слонове пълни с пъпки , а и от нърдове дето се мислят за пичове като зубрят тъпи фразички и после ги рецитират .. е фак офф