.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66

ДАЛИ И НОРМАЛНО да слушам БГ рап ?!

Проблемът ми е че се зарибих по БГ рапа и по точно по тъжния, абе всякакъв.....на 13 съм и незнам дали е нармално да го слушам и което е по важно, да се стремя да го уча.Просто ми идва от вътре.Не пея супер мега добре, но поназнайвам....въпреки че много се лигавя понякога.Тази година имам изпити, или матури, всеки го нарича по различен начин, но както и да е , мисълта ми е, правилно ли е това, че го слушам, а не сядам зад уроците както половината ми връстници....
    П.С.Не съм двойкарка, но не съм и абсолютна отличничка, миналанагодина завърших с почти пълно 6...............

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Нищо ти няма.

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    Пфф, разбира се, че не е нормално.БГ рапа те превръща в ш...н идиот.(Извинявам се за израза)

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Нищо ти няма.
    Мхм, спокойно.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Цитирай Първоначално написано от Nikolcheto24 Виж мнението
    Пфф, разбира се, че не е нормално.БГ рапа те превръща в ш...н идиот.(Извинявам се за израза)
    Коя музика не те превръща в шибан идиот, ако мога да попитам?
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Голям фен
    Точно! Учи повече, слушай по-малко помиярска музика.

Повече от фен Аватара на sexy15
    Какво значение има каква музика слуша човек? Е аз пък слушам всичко което ми харесва.

Banned Мега фен
    идете се гръмнете бе .. аз слушам всякакъв рап и все още съм примерно дете ...ходя с кецове и широки горнища.. и какво ? нито пуша/пия/друсам и етц. ... не ми пречи да се образовам и да съм интелигентен човек ..

Повече от фен Аватара на sexy15
    Махай ги тея ограничение хора, рапа е истината не да слушам "Много секс има в теб" и всякакви азиси, педерасти и глупости ще ви дам 2 песни изслушайте ги и си направете сметка колко истини има
    https://www.youtube.com/watch?v=f5WyAE9Qdz4
    https://www.youtube.com/watch?v=Y6UczKdvrcg
    Рапа е музиката бате !

И как реши, че щом не слушам рап слушам чалга?Наричаш някого ограничен, а всъщност ти си този, който постави хората, неодобряващи твоя стил музика, в рамка.Противоречите си бе!Научете се най-накрая.А по-нагоре имаше един въпрос:"Коя музика не те превръща в шибан идиот, ако мога да попитам?".Ами има да - класическата музика, джазът, рокът.Друг е въпросът, че по-голямата част от младежта си няма и понятие как звучи тази музика даже.

Прочетох всичко което сте написали....и съм адски объркана...:Д:Д и между другото според мен в рапа има много истини...в него аз откривам същноста си за живота, но все пак май малко прекалявам с него ...:Д

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Monii ..~ Виж мнението
    Прочетох всичко което сте написали....и съм адски объркана...:Д:Д и между другото според мен в рапа има много истини...в него аз откривам същноста си за живота, но все пак май малко прекалявам с него ...:Д
    Еми той тоя смисъл в рап песните е за такива като теб.... Нормално е пиклите като теб да намират смисъла на живота си или в чалгата или в рапа(БГ). Там се пее за коли, ебане, курви и пари, както и за тежкия живот по улиците "братле"... или иначе казано философията на всеки "нормален софийски дришльо".

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Не мисля, че можеш да прекалиш с дадена музика. Слушай това, което ти харесва. Не пренебрегвай и уроците си, но това НЕ означава да не слушаш музика. В БГ рапа не се пее само за секс, коли и наркотици. Има песни, които наистина са страхотни.
    ^^^
    Бургас <3

Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan Виж мнението
    Еми той тоя смисъл в рап песните е за такива като теб.... Нормално е пиклите като теб да намират смисъла на живота си или в чалгата или в рапа(БГ). Там се пее за коли, ебане, курви и пари, както и за тежкия живот по улиците "братле"... или иначе казано философията на всеки "нормален софийски дришльо".
    Чалга НЕ слушам :Д:Д:Д

Цитирай Първоначално написано от TheBobqk Виж мнението
    Не мисля, че можеш да прекалиш с дадена музика. Слушай това, което ти харесва. Не пренебрегвай и уроците си, но това НЕ означава да не слушаш музика. В БГ рапа не се пее само за секс, коли и наркотици. Има песни, които наистина са страхотни.
    Мега прав/а си

Голям фен
    Не е нормално, трябва да отидеш на психолог или да посетиш онкологичен център.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Monii ..~ Виж мнението
    Чалга НЕ слушам :Д:Д:Д
    Затова казах - или чалга или рап...

Голям фен Аватара на DoubleDMG1
    Най-тъпата тема ЕВЪР! Държа най-голямата група за бг рап в вбокс и мога да ти кажа че нищо ти няма щом лично аз слушам 24/7 бг рапец и нищо ми няма. ЕВала ти правя че го слушаш, щом други го плуят! А съм на 19
    Я все пытался кому-то что-то доказать,
    Но кто употреблял, тот знает: перец умеет ждать.

everybody say: Путки да има

«Алло, мам?»
    «Да, сынок, случилось что-то?»
    «Да, мамуля, мне срочно нужен доктор...»

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Аз пък отдавна съм надминала 19, но още като изляза от нас и си пусна Спенс се зареждам. Имам приятели, които професионално се занимават с БГ рап. слушам и метъл и рок, но не ми пречи да слушам и друго. Недей от сега да робуваш на стилове и стереотипи. Пускай си това, което ти харесва и си свиркай, без да мислиш нормално ли е или не. Музиката е изкуство и душа, ако те докосва и ти е хубаво да я слушаш, какво значение има мнението на другите?!

Голям фен Аватара на DoubleDMG1
    ^ Еваларка.
    Я все пытался кому-то что-то доказать,
    Но кто употреблял, тот знает: перец умеет ждать.

everybody say: Путки да има

«Алло, мам?»
    «Да, сынок, случилось что-то?»
    «Да, мамуля, мне срочно нужен доктор...»

Повече от фен
    бавен, бавен, бавен,
    толкова си бавен,
    че си се родил години след като си бил направен

Супер фен Аватара на sashko705
    Не бих определил рапа като "изкуство", но все пак има много добри парчета (не БГ, но все пак), но те не се правят комерсиалните "рапъри" от сорта Канйе Уест, Лил Уейн и тем подобни негра (нищо против негрите, просто тези "рапъри" ме дразнят).
    Последно редактирано от sashko705 : 11-15-2012 на 17:36

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Моля ви се, стига с тези простотии.Рапът бил много смислен...ГЛУПОСТИ!И какво им е страхотното на песните?Някакви си лиглъовци пеят с 10 килограмовите си златни ланци, на седалките на скъпите си коли, колко труден бил животът в гетото.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sashko705 Виж мнението
    Не бих определил рапа като "изкуство", но все пак има много добри парчета (не БГ, но все пак), но те не се правят комерсиалните "рапъри" от сорта Канйе Уест, Лил Уейн и тем подобни негра (нищо против негрите, просто тези "рапъри" ме дразнят).
    тия пък изобщо не ми ги наричай рапъри щото заради такива като тях ме е срам да кажа че слушам рап

Banned Мега фен
    Моля ви се, стига с тези простотии.Рапът бил много смислен...ГЛУПОСТИ!И какво им е страхотното на песните?Някакви си лиглъовци пеят с 10 килограмовите си златни ланци, на седалките на скъпите си коли, колко труден бил животът в гетото.
    сигурна съм че половината думи не знаеш какво означават,половината текст не знаеш в какъв смисъл е написан - и ми говориш че рапа нямал смислени песни...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си