- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да се постригвам сам ?
Здравейте незнам дали има такава тема ако има съжелявам за което. Работата е такава доста момчета които познавам се постригват сами с машинка сега предполагам някои ще каже е питай ги как го правят еми питам ги никой не издава та въпроса ми е как да се пострижа с машинка сам надявам се да получа отговор и моля по сериозни коментари![]()
Купуваш си машинка с приставки. Слагаш тази, която искаш според това кой номер искаш да се подстрижеш и просто си минаваш цялата глава. Косата ти става еднаква навсякъде, защото приставката отдалечава главата ти на определено разстояние от ножчетата. Колкото по-голямо е това разстояние, съответно толкова по-дълга ти става косата.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Благодаря за отговорите ноо въпроса ми е как да се оформя отзад врата и бакамбардите ?
За бакембардите - махаш приставката и според това как искаш да изглеждат си ги оформяш. Като се бръснеш нали правиш същото... Врата - също трябва да махнеш приставката, но сам няма да можеш. Казваш на майка си да ти обере врата и това е. Наистина не разбирам сложността на операцията...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
За теб може да не е сложно но за мен някак си еи ме е страх да се пробвам а аколо ушите как си приставката ли как?
По принцип аз подстригвам приятеля си с ножица, но предполагам, че с машинката е същото - около ушите си дърпаш ушите напред, както го прави фризьорката обикновено, сресваш си косъмчетата напред пак и тогава си оформяш там косата. С обикновена ножичка може и да стане също. С машинката може и да е по-трудно да направиш хубава полуокръжност без ръбчета. Всъщност това е по-добре да го направи майка ти, както и да ти обере врата. Не е философия, пробвай пък какво като си като войник един месец. Момче си, ще го преживееш.
Що просто не идеш на фризьор?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не ми се дават 2лева че и повече за фризьор пак и друго е да фана машинката и да се управя набързо
Ох Коце, Коце, няма да се Управиш скоро..
РешиихххххДругата седмица ще се пострижа сам и ще ви кажа резултата какъв е
Последно редактирано от koceto_00 : 11-04-2012 на 16:23 Причина: обърках