.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Как да се постригвам сам ?

Здравейте незнам дали има такава тема ако има съжелявам за което. Работата е такава доста момчета които познавам се постригват сами с машинка сега предполагам някои ще каже е питай ги как го правят еми питам ги никой не издава та въпроса ми е как да се пострижа с машинка сам надявам се да получа отговор и моля по сериозни коментари

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Купуваш си машинка с приставки. Слагаш тази, която искаш според това кой номер искаш да се подстрижеш и просто си минаваш цялата глава. Косата ти става еднаква навсякъде, защото приставката отдалечава главата ти на определено разстояние от ножчетата. Колкото по-голямо е това разстояние, съответно толкова по-дълга ти става косата.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    Купуваш си машинка с приставки. Слагаш тази, която искаш според това кой номер искаш да се подстрижеш и просто си минаваш цялата глава. Косата ти става еднаква навсякъде, защото приставката отдалечава главата ти на определено разстояние от ножчетата. Колкото по-голямо е това разстояние, съответно толкова по-дълга ти става косата.
    +1
    Купуваш си качествена машинка и си готов. Не е сложна работа. Познавам момче, което от бая време сам си подстригва.

Благодаря за отговорите ноо въпроса ми е как да се оформя отзад врата и бакамбардите ?

За бакембардите - махаш приставката и според това как искаш да изглеждат си ги оформяш. Като се бръснеш нали правиш същото... Врата - също трябва да махнеш приставката, но сам няма да можеш. Казваш на майка си да ти обере врата и това е. Наистина не разбирам сложността на операцията...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

За теб може да не е сложно но за мен някак си е и ме е страх да се пробвам а аколо ушите как си приставката ли как?

Мега фен Аватара на tori
    Без приставка около ушите...

По принцип аз подстригвам приятеля си с ножица, но предполагам, че с машинката е същото - около ушите си дърпаш ушите напред, както го прави фризьорката обикновено, сресваш си косъмчетата напред пак и тогава си оформяш там косата. С обикновена ножичка може и да стане също. С машинката може и да е по-трудно да направиш хубава полуокръжност без ръбчета. Всъщност това е по-добре да го направи майка ти, както и да ти обере врата. Не е философия, пробвай пък какво като си като войник един месец. Момче си, ще го преживееш.

Що просто не идеш на фризьор?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на Starless
    Или не кажеш на майка ти да те подстриже?

Не ми се дават 2лева че и повече за фризьор пак и друго е да фана машинката и да се управя набързо

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    +1
    Купуваш си качествена машинка и си готов. Не е сложна работа. Познавам момче, което от бая време сам си подстригва.
    +2

Ох Коце, Коце, няма да се Управиш скоро..

Решииххххх Другата седмица ще се пострижа сам и ще ви кажа резултата какъв е
    Последно редактирано от koceto_00 : 11-04-2012 на 16:23 Причина: обърках

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си