- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Фен тема: живея в панелка в крайните квартали и ми е кеф
Фен мноу ясно. Да живееш в панелка си е класа. Да го духат тия дето живеят в тухлени блокове, в панелката може и да е шумно, да е бъкано с хлебарки, зимата да е по-студено и от Сибир и т.н но все пак си е панелка.
"80 000 са панелните блокове, като в тях са разположени 700 000 жилища с обща площ от около 53,6 млн. квадрата. Тези имоти се обитават от над 2 милиона български граждани."
"Панелните блокове имат още около 10 години живот. След това те трябва или да се санират, или да се разрушат. Това заяви в понеделник Атанас Черешаров, общински съветник в Столичния общински съвет (СОС) пред БНТ. Причината е, че голяма част от панелните комплекси са строени в края на 60-те и 70-те години. По думите на Людмил Леонидов, общински съветник в СОС, проблемът е в изпълнението и експлоатацията, тъй като сградите не са ремонтирани, откакто са построени, има и много течове, което е най-тежко за сградите, тъй като те предизвикват корозия и разрушаване."
Тоест 2 милиона бедняци като RedArmy и NailGullAssasin вероятно ще живеят на казаните след около 10 години, защото санирането е скъпо и няма как да си го позволят. Как няма да съм фен на панелките?
Живяла съм преди години в панелка срещу училището ми, обаче имах проблем със съседите отгоре.. Не понасяха мкзиката която слушах, не ги кефеше и факта, че им изнасям концерти до 10, 10 и нещо и за отмъщение ми пускаха Азис, ама толкова силно, че прозорците се тресяхаЧувствах как всичко вибрира
![]()
Сега живея в тухла и най-голямата ми радост е, че имам комшии които слушат Asking Alexandria![]()