- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво точно означава SWAG?
Глагол/прилагателно,което идва от хип-хопа и означава „нахакан“ ,а за тези,които казаха,че е свързано с модата НЕ грешат. Напоследък се изгради моден стил при тийнейджърите „SWAG“Даже като напишеш в google „swag“ излизат повече модни идеи отколкото лексикални значения:
https://www.google.bg/search?client=...w=1247&bih=607
абе май никой не е на ясно с тва :Д тва е стил на обличане, музика, мнение, марки, държание и мн други :Д google it?))))))
swag e kogato nqkoi e oblechen stilno ili po skoro hip-hope style-a.
Защо за Бога са всички тези коментари... Значението на "SWAG" битува още от времето на стария хип-хоп, в буквален смисъл е "наперен човек". Винаги е било и винаги ще бъде такова! И няма нищо общо с модата, това че изникнаха някакви нови псевдо звезди, като Майли, Джъстин Бийбър, които в последно време се вживяват, като хип-хоп звезди и лепнаха на думата SWAG - модно значение, сиреч начин на обличане, е недопустимо. И си има проста причина обективизирана в следното - наперения начин на държание, включва и облеклото, т.е. няма как частното да изключи цялото и думата SWAG да се използва само за стил на обличане!
Последно редактирано от ImUrGodBaby : 01-12-2014 на 13:17
Напишете Justin Bieber и ще ви излези
До колкото знам swag е големи кецки,шапки с прави козерки,панталони до задника ти и перчема ти да е нагоре!![]()
Преди да знам какво означава swag си купих една тениска на която го пише.Поинтересувах се какво значи и не виждам много добри отзиви .Аз мразя Бийбър и се обличам съвсем нормално .Чудя се ще ми се смеят ли ако нося тениската ,защото ми се струва готина ,но този надпис много ме дразни.
S-secretly W-we A-are G-gays . Това прословутото SWAG не никакъв стил на обличане, а е измислено от група гейове през 60-те години на 20-ти век което после се е разпространило из повечето гей общества по света, а сега през 21-век се смята, че това е стил на обличане ...... доколкото знам аз ...
SWAG няма нищо общо с бийбъра.
Четете в английските сайтове, не в такива за бавноразвиващи се.
Да, но истинското съкращение е това, измислено много преди съвременното.
She wants a gentleman..май беше нещо с Джъстин Бийбър..ама нз![]()
Здравейте аз имам един малък проблем много искам да се кача на милениума ама не знам кога и от къде моля помогнете ми