.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 72 от общо 72
    Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    И мен много ме кефи =)

Глагол/прилагателно,което идва от хип-хопа и означава „нахакан“ ,а за тези,които казаха,че е свързано с модата НЕ грешат. Напоследък се изгради моден стил при тийнейджърите „SWAG“ Даже като напишеш в google „swag“ излизат повече модни идеи отколкото лексикални значения:
    https://www.google.bg/search?client=...w=1247&bih=607

Цитирай Първоначално написано от Ivaila9811 Виж мнението
    Damm prawa si swag tva zna4ii ))) i az sam Beliebersss <3333
    Това са пълни глупости измислени за имиджа на Джъстин Бийбър . За да бъде направен продукт на Бийбър от една дума,която изобщо не идва от него.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    bieber.. swagger?!
    wtf

абе май никой не е на ясно с тва :Д тва е стил на обличане, музика, мнение, марки, държание и мн други :Д google it? ))))))

kristiqnD
    Guest
    swag e kogato nqkoi e oblechen stilno ili po skoro hip-hope style-a.

Lightbulb

Защо за Бога са всички тези коментари... Значението на "SWAG" битува още от времето на стария хип-хоп, в буквален смисъл е "наперен човек". Винаги е било и винаги ще бъде такова! И няма нищо общо с модата, това че изникнаха някакви нови псевдо звезди, като Майли, Джъстин Бийбър, които в последно време се вживяват, като хип-хоп звезди и лепнаха на думата SWAG - модно значение, сиреч начин на обличане, е недопустимо. И си има проста причина обективизирана в следното - наперения начин на държание, включва и облеклото, т.е. няма как частното да изключи цялото и думата SWAG да се използва само за стил на обличане!
    Последно редактирано от ImUrGodBaby : 01-12-2014 на 13:17

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends

SelenatorWoRLD
    Guest
    Напишете Justin Bieber и ще ви излези
    До колкото знам swag е големи кецки,шапки с прави козерки,панталони до задника ти и перчема ти да е нагоре!

Преди да знам какво означава swag си купих една тениска на която го пише.Поинтересувах се какво значи и не виждам много добри отзиви .Аз мразя Бийбър и се обличам съвсем нормално .Чудя се ще ми се смеят ли ако нося тениската ,защото ми се струва готина ,но този надпис много ме дразни.

S-secretly W-we A-are G-gays . Това прословутото SWAG не никакъв стил на обличане, а е измислено от група гейове през 60-те години на 20-ти век което после се е разпространило из повечето гей общества по света, а сега през 21-век се смята, че това е стил на обличане ...... доколкото знам аз ...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    SWAG няма нищо общо с бийбъра.
    Четете в английските сайтове, не в такива за бавноразвиващи се.

Цитирай Първоначално написано от poli.spasova.7 Виж мнението
    S-secretly W-we A-are G-gays . Това прословутото SWAG не никакъв стил на обличане, а е измислено от група гейове през 60-те години на 20-ти век
    Това.

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Цитирай Първоначално написано от KGVlove Виж мнението
    Това.
    Хммм, аз пък не съм съгласна. Дори и да е измислено през 20-ти век от група гейове, съвременното SWAG е съвсем друго нещо.

Да, но истинското съкращение е това, измислено много преди съвременното.

sweety_girl_1
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Swagger го превеждат като фукльо. Гледам кеч с братовчед ми и там си имат един Jack Swagger
    изобщо не го превеждат така swagger се превежда като някой готин

Супер фен Аватара на The Cheetah
    ^ти свагър ли си

Мега фен Аватара на LoveInfect
    swag може би
    от някво видео в youtube

blue_blue
    Guest
    She wants a gentleman..май беше нещо с Джъстин Бийбър..ама нз

MonikaaWee
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ace.av.hearts Виж мнението
    Реално, произходът на "swag" е от шотландската жаргонна дума "swagger", която е била определение за начина по който някои Шотландци вървят (с важна/наперена/самодоволна походка). Оттам Англичаните решават че думата означава "начина по който някой се представя, когато е cool" и т.н..

На практика означава "вървя важно, самодоволен съм, прекалено самоуверен съм".

В разговорния език означава "шик".

Orginally from the Scottish slang word "swagger" which was a description of the way some Scots walk (in a swaying motion), the word was then misinterpreted by the English as "the way someone presents themselves". Eg, whether someone looks cool.

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=swag
    Наистина е така............ама това с Джъстин бийбър ме разби ;Д

georgicarter
    Guest

Talking Как да се кача на милениума?

Здравейте аз имам един малък проблем много искам да се кача на милениума ама не знам кога и от къде моля помогнете ми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си