.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Пфф да бе,най-ми е хубаво когато с приятелката ми си лежим и се гледаме влюбено,да започнем да говорим за бившите си...
    >>DjBelev<<

Голям фен Аватара на stambelan
    По- важно е дали има място в леглото за бивши гаджета.
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

категорично НЕ

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Каква по-точно информация? Колко тека е правил с бившата си за една нощ или коя им е била най-практикуваната поза? Не ме интересуват тези неща.
    Кой какви грешки е правил в миналото си е за него. Аз съм се поучила от своите и вярвам, че и той си е взел поука от неговите. Това ми стига. Не искам да знам какви са им били проблемите и как са се опитвали да си кърпят връзката. Не искам да знам какво е харесвал и не у другите, стига ми да знам какво харесва и не у мен. Просто за мен миналото на даден човек не е от особена важност когато настоящето ми дава всичко, от което имам нужда.
    Ами, примерно, моят приятел знае какво ми е липсвало в предишни връзки и се старае да ми го дава. Обратното също важи.
    Не говорим за разказване на сексуална биография, разбира се

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ами, примерно, моят приятел знае какво ми е липсвало в предишни връзки и се старае да ми го дава. Обратното също важи.
    Не говорим за разказване на сексуална биография, разбира се
    Не е важното какво ми е липсвало преди, а дали ми липсва нещо сега. Ако е така му казвам и работим върху проблема. Без обаче да ми се налага да се аргументирам със стари връзки и да дълбая в миналото. А и предпочитам да чуя "Това не ми харесва, дай да измислим нещо", отколкото "Еди-коя си правеше така, не искам да правиш като нея".
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Не е уместно да,но с приятелят ми сме го правили,естествено беше още в началото на връзката ни.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Разговорите за бившите не водят до нищо добро. :Д
    Хаха, абсолютно прав си :Д

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Не е важното какво ми е липсвало преди, а дали ми липсва нещо сега. Ако е така му казвам и работим върху проблема. Без обаче да ми се налага да се аргументирам със стари връзки и да дълбая в миналото. А и предпочитам да чуя "Това не ми харесва, дай да измислим нещо", отколкото "Еди-коя си правеше така, не искам да правиш като нея".
    Има резон, признавам.
    Може би просто на мен любопитството ми идва в повече.
    Но благодаря за гледната точка.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Има резон, признавам.
    Може би просто на мен любопитството ми идва в повече.
    Но благодаря за гледната точка.
    You're welcome.

Любопитството не е лошо, стига да е в граници. А какви точно са тези граници всяка двойка решава за себе си.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Хубаво е да се спестяват такива теми, че някой да не изхвърчи от леглото....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си