Здравейте,имам проблем или по точно съм доста объркан в момента от едно момиче.Аз съм на 22 години ,добре изглеждащо момче съм,преди няколко години ми откриха едно заболяване и се наложи на семейството ми ,да ипотекират почти всичко ,за да се плати лечението ми.Преди бяхме доста добре осигурени ,наложи се да се преместим в друг квартал,от София съм ,живеех в доста хубав квартал имах супер приятели ,но това се промени,приятелите ми останаха де,но вече нямам възможността да излизам с тях постоянно защото ,нямам толкова пари или по точно семейството ми.Това най-вече се усети последната година преди това нямах чак толкова проблеми,преди можех да си позволя да хода навсякъде сега не е така,но това не ми е проблем на мен,аз съм благодарен на родителите ми за всичко и се старая ,да се гордеят с мен.Влязох в един от най-добрите университети в България и може би в Европа.Старая се да не съм нагъл имах си сериозна приятелка всичко беше чудесно ,но се разделихме и станах малко по ларш.. Започнах с доста глупости да се занимавам ,за да си изкарам пари майка ми разбра и имах доста проблеми. Но не спрях почнах да излизам с всякакви момичета,честно казано не ми пукаше за никоя,най-добрия ми приятел живее сам и е доста добре финансово осигурен,от семейството му ,което е в Америка ,но той си остана тук.Той се запозна с едно момиче,което преди време се бях опитал да имам,но тя не ми обърна внимание аз не го приех навътре ,защото имах доста момичета около себе си и една + - не ми пукаше,промених се коренно изведнъж,след последната ми интервенция ,не знам какво стана ,просто като се събудих не бях същия човек.Та той започна да излиза с нея нещата им се получиха ,бяха щастливи заедно всичко наред,но се разделиха след няколко месеца.През времето в което бяха заедно се сближих с момичето ,станахме приятели,те се разделиха отдавна той си има приятелка и знае,че в момента излизам с нея,аз съм много много искрен с нея,не знам защо даже,никога момичетата не са ми били цел да спя с тях и да ги оставя,харесва ми играта ,занимаването с една ,две ,три ,правя всичко възможно да имам някакъв адреналин ,защото ако нямам напрежение,не чувствам нищо.Сега излизам с нея,тя е страхотна ,много много много красива ,умна и т.н тя е студентка в София аз постоянно я карам да идва вкъщи и тя ми казва,а не ми се ходи толкова далеч ау ,живея в Банкя,до София е много е близо.Та проблема ми е ,че аз не струвам ,нито мога да и дам кой знае колко ,нито съм много чувствителен нещата ми омръзват и аз и ги казвам тези неща ,че сега ми е интересна искам я,но след няколко месеца няма да е така непостоянен станах ,не знам защо.Ходя дори на психолог ,защото нещо не е наред с мен ,усещам го обясних и ,че не съм момче за нея,нито съм на нейното ниво нито нищо.Тя е свикнала момчето да й обръща постоянно внимание,да е до нея , да има добро финансово положение,каквото има тя самата.Момчетата които е излизала все едно са от някое фитнес списание ,най-добрия ми приятел е като от корица за списание,аз съм доста по обикновен ,не съм хубав ,просто съм много чаровен.Не съм сигурен по никакъв начин в нея,не знам какво да правя,не знам какво ми има,ходя постоянно на разни доктори,родителите ми виждат,че нещо ми става ,а никой не може да разбере какво ,бях много по-добър преди сега ,само когато взимам разни неща ,се чувствам добре,не спя с дни ,защото като спя сънувам ужасни неща,а понякога както си стоя изведнъж имам усещам как все едно гледам себе си от страни и света около мен,сърцето ми почва да бие много бавно и просто все едно се освобождавам от себе си и това ме стряска ,за това гледам да съм винаги взел нещо ,за да не се случва така .. Не знам дали темата е за тук и въобще какво искам да питам,просто исках да кажа на някой ,защото не мога да споделя на приятелите ми ,ще ме помислят за луд .. ;s